Reacties voor: Gerucht: ‘Apple werkt aan iPad mini 5’

Apple werkt volgens analist Ming-Chi Kuo aan een nieuwe iPad mini (iPad mini 5). Ook onthult Kuo welke andere producten hij nog dit jaar verwacht, waaronder de AirPods 2. En de AirPower is ook nog steeds niet van tafel.
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘Apple werkt aan iPad mini 5’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Jaaaaaaa zo blij mee. Heb nu een iPad mini 2 en moet volgend jaar een vervanger gaan kopen want denk dat iOS 12 de laatste software update is dat de iPad mini 2 krijgt. Wilde tot nu toe een iPad 2019 gaan kopen dan. Maar als er een iPad mini 5 komt dan wordt het denk ik die.

  2. Die wil ik ook

  3. 😃😃😃😃

  4. Laat maar komen. 128 GB svp

  5. Daar kunnen ze mij dus ook blij mee maken, vind dit formaat dus wel het handigste. Ze zullen wel met een goede upgrade moeten komen om mini 4 te overtreffen

  6. Moet er ook wel wat om lachen, weer t zelfde als met de iPhone SE2, men weet weer van alles te schrijven over deze iPad , mogelijk is t dat hij nooit opduikt…..

  7. Jullie zeggen in een ander artikel weer dat jullie verwachten dat de ipad mini 5 gewoon met touch id komt. Wat is het nu wat jullie denken op basis van bronnen?

  8. OLED scherm en face id please

  9. Heb een iPad mini4 en gebruik hem dagelijks. Heerlijk handzaam formaat en past perfect in tas. Voor mij geen grote iPad meer. Een mini5 zou wel erg leuk zijn.

  10. Origineel geplaatst door Anton

    Jullie zeggen in een ander artikel weer dat jullie verwachten dat de ipad mini 5 gewoon met touch id komt. Wat is het nu wat jullie denken op basis van bronnen?

    Het gedeelte over een iPad zonder Touch ID gaat over de iPad Pro, waar Kuo ook uitspraken over heeft gedaan. Daarvan wordt al een tijdlang gezegd dat het zonder Toich ID is. Bij de mini 5 zit de knop er nog gewoon in.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.