Reacties voor: Gerucht: ‘iPad mini 5 krijgt hetzelfde design als voorganger’

Na jaren van stilte komt er binnenkort eindelijk weer een nieuwe iPad mini, maar volgens bronnen hoef je niet teveel te verwachten wat betreft het design. Qua uiterlijk verschilt de iPad mini 5 niet veel van zijn voorganger.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik ben alleen geïnteresseerd in een iPad Mini Pro, dus ik maak duidelijk geen deel uit van de beoogde doelgroep

  2. Dan stop gewoon met de Ipad mini, gedoemd om te mislukken. Apple begint langzaam saai ( en lui) te worden, ook bij de Ipad

  3. Origineel geplaatst door Rv
    Dan stop gewoon met de Ipad mini, gedoemd om te mislukken. Apple begint langzaam saai ( en lui) te worden, ook bij de Ipad

    Al maak ik geen deel uit van de doelgroep, ik snap wel heel goed wie dat wel is, zo wat al mijn vrienden met kinderen hebben minimaal 1 Mini in huis, ik ken genoeg ouderen voor wie dit het perfecte toestel is. Die mensen zitten niet te wachten op toeters en bellen. Of op dure apparaten. Dáár is de Mini voor, al vind ik het zelf heel jammer dat er geen Pro versie van komt. Dat mag je saai vinden maar vanuit een zakelijk standpunt gezien is het logisch.

  4. Heb nog de 2 maar die 5 koop ik op zeker heb ook een iPad pro maar die mini is een heerlijk apparaat voor erbij.

  5. @MLVC: Helemaal mee eens!
    Kinderen hebben er alle twee 1. Ideale toestel. Niet te groot of te zwaar. Precies goed.

  6. Mooi ben wel een keer toe aan een nieuwe mini. Heb nog steeds de 1e versie en die bevalt me nog steeds goed. En idd ik gebruik de mini alleen voor internet, mail en ebooks. Dus ik heb geen belang bij allerlei toeters en bellen. En het formaat is ideaal.

  7. Mini 4 met iets snellere processor en je “mag” nog voor €135 een pencil kopen…

  8. Ik hoor zeker bij de doelgroep, maar er had wel wat meer vernieuwing in gemogen!
    Ik krijg sterk het gevoel dat Apple de concurrentie nu teveel ruimte geeft.

  9. Het enige wat ik bloed irritant vind is dat de knoppen op de ipad niet zijn veranderd tav de iphone. Aan/uit nog steeds bovenaan en volume nog steeds aan de rechterkant. Waarom is hier niet één lijn getrokken vraag ik mezelf af?

  10. Origineel geplaatst door Kbm
    Het enige wat ik bloed irritant vind is dat de knoppen op de ipad niet zijn veranderd tav de iphone. Aan/uit nog steeds bovenaan en volume nog steeds aan de rechterkant. Waarom is hier niet één lijn getrokken vraag ik mezelf af?

    Goeie vraag inderdaad!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.