Reacties voor: Gerucht: ‘iPad mini 5 werkt met Apple Pencil, mogelijk ook Smart Keyboard’

Uit de laatste beta van iOS blijkt dat de iPad mini 5 mogelijk ondersteuning krijgt voor de Apple Pencil en het Smart Keyboard. Dit geldt ook voor de aankomende iPad 2019.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Leuk.. maar voor mij niet spectaculair genoeg om mijn mini3/4 te vernieuwen..

  2. Mits niet al te duur ga ik deze eens 2 aanschaffen voor mij dochters. Mooi formaat.

    • @Knoezelbos: Ik zou het toch ergens wel raar vinden als deze duurder gaat zijn dan de iPad van vorig jaar, die met €359 mij als Android-liefhebber toch echt heeft overgehaald, want er is absoluut geen Android-tablet welke die prijs-kwaliteit-verhouding kan evenaren. $329 in Amerika, lijkt me sterk als deze iPad Mini $299 of meer gaat worden.

  3. Origineel geplaatst door Karst
    Leuk.. maar voor mij niet spectaculair genoeg om mijn mini3/4 te vernieuwen..

    Voor mij wel!

  4. Welke Apple Pencil? 1 of 2?

  5. @DennisU: ik denk dat een kleine wel wat prijziger gaat worden dan de grote, gezien dat t instap model is. De nieuwe grote zal vermoedelijk voordeliger zijn dan de kleine, misschien heeft die ook een duurder gelamineerd scherm

  6. Eigenlijk ergens wel grappig dat iedereen lovend is over de iPad 2018. Ik heb laatst een iPad Air 2 gekocht (ja, dat ding uit 2014) en verbaasde me over het feit dat het op alle gebieden beter is behalve de chip. En of je dat met huis-keuken-tuin gebruik merkt is een tweede vraag.

  7. Ik ga de iPad mini 5 kopen. Heb een iPad mini 2 die ik al 4 jaar lang dagelijks gebruik (en het nog steeds goed doet) maar hij is nu wel aan vervanger toe. Hoopte al een tijdje op een nieuwe mini maar had de hoop afgelopen zomer bijna opgegeven maar toen kwamen de berichten dat er een nieuwe kwam toch nog. Vind het een fijn formaat en heb geen zin om te gaan wennen aan een grotere.

  8. Origineel geplaatst door pherkan
    Eigenlijk ergens wel grappig dat iedereen lovend is over de iPad 2018. Ik heb laatst een iPad Air 2 gekocht (ja, dat ding uit 2014) en verbaasde me over het feit dat het op alle gebieden beter is behalve de chip. En of je dat met huis-keuken-tuin gebruik merkt is een tweede vraag.

    Laatst mijn iPad Air verkocht voor €220 en in Zwitserland een iPad 2018 gekocht voor €300. Voor €80 kan ik weer jaren vooruit. Slim handelen is voor weinig het nieuwste hebben.

  9. Nu nog zoveel betalen voor een air pfff.
    En wat betreft dat verhaal dat die beter is dan de 2018, ik zie t niet, iets dunner en dat gelamineerde scherm, en das alleen maar duurder te vervangen indien gebroken . De 2018 heeft nog heel wat meer iOS updates tegoed dAn de air 1/2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.