Reacties voor: ‘iPad mini 4 wordt net zo dun als de iPad Air 2’ (video)

De iPad mini 4 wordt net zo dun als de huidige iPad Air 2, zo blijkt uit gelekte beelden. De iPad mini 4 is hierdoor slechts 6,1 millimeter dik.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Wat is dat extra gat in de zijbehuizing…?

  2. @Gurby_NL: Wellicht voor de simkaart

  3. Wat mij betreft is dunner niet altijd beter. Het apparaat wordt er meer kwetsbaar door en het ligt ook minder gemakkelijk in de hand, vind ik

  4. Niet meer dan normaal toch waarom zou hij dikker moeten wezen dan de air ??

  5. Dunner is zeker niet altijd beter. Ik heb bewust een iPad Air gekocht ipv een Air 2. Als je ook maar een klein beetje op de achterkant drukt bij de Air 2, zie je die afdruk in het scherm. Dat maakt deze nieuwste iPad te fragiel voor mij.

  6. Ik sluit mij hier volledig bij aan. Dunner (en lichter) is echt perse beter wat mij betreft.
    Geeft mij maar liever een iets dikkere iDevice die steviger is en wellicht ook een grotere accu heeft.

  7. Dunner is zeker niet altijd beter inderdaad. In het geval van de iPad Air 2 zijn een hele reeks nadelen te noemen o.a. dat de speaker minder goed werkt, batterij iets minder lang meegaat en het dat als je op de onderkant drukt je inderdaad een beetje vervorming ziet.

    Echter: echt goed zal de speaker nooit zijn (kan niet in zo’n oppervlakte) en voor muziek gebruik je toch een knappe externe speaker. De batterij is nog steeds prima en haalt met gemak de beloofde 10 uur (wat altijd de claim is geweest voor de iPads). En hij is dun maar zeker niet fragiel (al zegt je gevoel iets anders). De body is van heel stijf aluminium en zolang je niks geks doet meer dan stevig genoeg

    De voordelen zijn er ook zat: touch id, super processor en prestaties, fantastisch scherm. Ondanks minpuntjes de beste tablet die ik gehad heb.

  8. Vind de air 2 ook echt te dun. Heb hem wel gekocht i.p.v. de air vanwege de updates. Achteraf gezien met de komende iOS 9 update een goede keuze geweest.

  9. Origineel geplaatst door Sil: Vind de air 2 ook echt te dun. Heb hem wel gekocht i.p.v. de air vanwege de updates. Achteraf gezien met de komende iOS 9 update een goede keuze geweest.

    100% 1s

    Vind vooral ook het hinderlijk meetrillen van de achterkant met de speakers super-irritant bij ‘handheld’ gebruik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.