Reacties voor: ‘iPad mini 4 krijgt A8-processor’

De iPad mini 4 krijgt een A8-processor en verbeterde Wi-Fi, volgens een Japanse geruchtenwebsite.
Lees het complete artikel → ‘iPad mini 4 krijgt A8-processor’

Reacties: 17 reacties

  1. Pakken ze dus het grootste manco van de mini niet aan. De belabberde kleuren van het scherm.
    Leg eens een ander ipad en een iPad mini rentina naast elkaar en je schrikt je dood.
    Ik vind het een erg fijne iPad alleen als ik eerst op mijn Samsung Galaxy S3 heb gekeken en dan de Ipad pak is het erg wennen die fletsere kleuren.

  2. En dus weer 1Gb geheugen.

  3. Ik vond de iPad Mini van bij het begin een heel fijn apparaat: leuk formaat enzo. Alleen jammer dat ze er niet het maximum uithalen…De iPad Mini 3 was een echte aanfluiting en niet des Apple om zoiets op de markt te brengen imho: de verschillen met de iPad Mini 2 waren echt twee keer niets. Deze upgrade wordt alvast iets beter, maar ‘wauw’ is het – zoals in het artikel en bovenstaande reacties ook gezegd – wederom niet.

  4. hmm tja bij dit soort geruchten denk ik altijd van iedereen kan toch tellen? Na A7 komt A8 inderdaad. Als nu de specs van A8 uitlekken dan wordt t pas interessant.

  5. Die vingerafdruk sensor vind ik echt geweldig, vooral nu ik een irritant wachtwoord voor mijn Apple account heb ingesteld zeker wel wat waard.

  6. Ze gaan natuurlijk geen killer op de markt brengen die concurrentie vormt voor de iPhone en iPad air 2.

  7. De ipad 3 mini werd niet 100 euro duurder maar de ipad 2 mini werd 100 euro goedkoper. Groot verschil.

  8. @Harry: Denk dat jij net een slecht exemplaar hebt of zo. Er was me nog nooit enig verschil opgevallen, en net gedaan wat je suggereerde: mini retina en Air2 naast elkaar gelegd. Geen enkel verschil te zien, laat staan dat ik me doodschrik.Of misschien dat die S3 de kleuren juist vertekent (overdrijft), je geeft zelf al aan dat je (alleen) moet wennen als je die eerst hebt bekeken…Beetje erg overdreven iig om obv enkel jouw waarneming van ‘het grootste manco’ te spreken 🙁

  9. Samsung schermen hebben sterk verzadigde kleuren. Geen wonder dat een iPad direct daarna flets oogt. Als ik een foto van mezelf sterk satureer en daarna in de spiegel kijk ben ik ook flets en bleek. Gaat erom welk scherm qua kleurweergave het dichtste bij de werkelijkheid zit.

  10. Origineel geplaatst door ibl
    Samsung schermen hebben sterk verzadigde kleuren. Geen wonder dat een iPad direct daarna flets oogt. Als ik een foto van mezelf sterk satureer en daarna in de spiegel kijk ben ik ook flets en bleek. Gaat erom welk scherm qua kleurweergave het dichtste bij de werkelijkheid zit.

    Klopt, ik schrik me juist dood als ik naar een Samsung S-toestel scherm kijk. Wat een zuurstokfelle kermis kleurtjes!

  11. @Ferryman: Je liegt gewoon als jij beweert dat je geen verschil in kleur intensiteit ziet tussen de iPad mini retina/3 en de iPad air / 2
    Dat durf ik hier gewoon te beweren.

  12. @Edward: Dan moet ik je toch teleurstellen want in de apparaten zitten exact de zelfde schermen. Zie anders dit filmpje.

  13. Origineel geplaatst door Tijs
    @Edward: Dan moet ik je toch teleurstellen want in de apparaten zitten exact de zelfde schermen. Zie anders dit filmpje

    Nee in een iPad mini retina en mini 3 zit niet hetzelfde scherm als in een iPad air en iPad air 2.
    Mini is 62 percent Color Gamut. iPad Air is veel hoger.

    Displaymate heeft er een heel verhaal over geschreven.
    En elke andere techsite zegt hetzelfde. De kleuren in de mini retina en 3 zijn minder levendig als die in de Air en Air 2.
    Pak maar eens een kleurrijk plaatje en zie de verschillen !!
    Zie hier thuis ook precies hetzelfde.

    Google eens op display Gamut en sRGB coverage iPad air vs mini retina. Zie deze site en nog duizenden hits.
    Nu laat ik het erbij.

  14. @Edward: De techsites zeggen ook dat je het verschil (vrijwel) niet kunt zien, alleen meten. Bovendien betrekt Apple de schermen voor de mini retina van verschillende fabrikanten, daar hoor je die sites niet meer over terwijl het heel waarschijnlijk is (en volgens mij ook al eens door iCulture geconstateerd) dat dat ook verschillen geeft tussen verschillende exemplaren van ‘dezelfde’ iPad versie.

    Maar laat dat je er vooral niet van weerhouden om anderen voor leugenaar uit te maken, zoals de waard is vertrouwt die tenslotte zijn gasten…

  15. Ben wel benieuwd naar de nieuwe iPad mini, zit toch steeds sterk te twijfelen iPad air te vervangen voor mini.

    Gisteren weer spelletjes te spelen Dracula twins, en het is gewoon te groot om lekker beed te houden en fijn te spelen.
    Ik heb dit al vaker gehad en kijk er ook geen films op ofzo, alleen effe op bank of bed mee internetten of effe spelletje.

  16. Binnen een maand of 12 komt de iPad,en iPhone met een A9 processor. Waaauw!!!!!! (geeuw en boring eigenlijk).

  17. @Edward: Nog maar een linkje doen dan? Op deze site wordt alles in normaal menselijk perspectief geplaatst, en geeft de auteur eerlijk toe vier dagen lang geen enkel verschil te hebben gezien, en vervolgens nog uitsluitend bij speciaal erop letten bij sommige foto’s. Dus ja, verdomd, er is een verschil maar van “je dood schrikken” is (bij normale mensen) geen sprake, en als dit “het grootste manco” van de mini is moet ‘ie verder wel perfect zijn 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.