iPad mini 6 in de Apple Store

Reacties voor: Gebruikers iPad mini 2021 melden schermproblemen bij het scrollen

Apple noemt ‘jelly scrolling’ normaal
De iPad mini 2021, ook wel iPad mini 6, blijkt last te hebben van problemen bij het scrollen. Gebruikers ervaren een zogenaamd jelly scrolling-effect, waarbij de ene kant sneller scrollt dan de andere kant.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Tsja, voor mijn gevoel hebben alle iPads wel zoiets, toch? Mijn iPad 1, 2, mini 1, en mini 5 hebben allemaal een merkbaar jelly-effect. Vooral zichtbaar in de Foto’s-app wanneer je tussen foto’s veegt.

  2. Had nergens last van tot dit topic kwam , iets voor de 120hz mensen dit op te merken. 😵‍💫😂.

    Was me eerder helemaal niet opgevallen.

    Maar het gebeurt inderdaad nihil in de portret stand. ( wat 2 op 10 gebruikt )

    * Redesign gaat er niet alleen om het Apple Pencil vanuit dat je hem in landscape gebruikt. * kijk naar het design en de icons Waneer hij in landscape word gebruikt. Tenopzichte van portret. Dit is mijn eerste iOS ( IPadOS) die mij meer stimuleert landscape te gebruiken als de portret modus. ( meeste mensen zijn rechts , hou hem maar eens vast dan in portret modus met Pencil attached. 😉

  3. Origineel geplaatst door Corryworst
    Tsja, voor mijn gevoel hebben alle iPads wel zoiets, toch? Mijn iPad 1, 2, mini 1, en mini 5 hebben allemaal een merkbaar jelly-effect. Vooral zichtbaar in de Foto’s-app wanneer je tussen foto’s veegt.

    Het is idd een beetje bekend probleem met hoe een LCD scherm het beeld tekent. (Horizontaal namelijk) Draai je het scherm ga je ineens de lijnen verticaal (voor het paneel) tekenen. Dat geeft natuurlijk mogelijk issues. Schermen met een hogere refresh rate hebben er ook last van maar zie je het niet omdat ze veel sneller zijn.

    Dus nee, dit is niet echt een defect maar meer een probleem met de gebruikte techniek..

  4. Ik vind dit wel kort door de bocht en Apple heeft een naam voor het verschijnsel dus gaat er waarschijnlijk niks aan doen.
    Hier heb ik een oude tablet (geen Apple dus geen ios) vergelijkbaar met de mini 2 vrijwel hetzelfde maar die heeft er totaal geen last van.

    Het is net als bij de lens flare op de iPhone die minder zou zijn.
    Veel te aanwezig nog maar omdat het Apple is accepteren we het.

    P.s nee ik ben geen Android aanhanger maar sta op het punt om een iPhone 13 pro max te kopen !

  5. Ik heb nog geen last ervan gehad, ik heb deze 2021 mini ook recentelijk.er is wel een update uitgekomen

  6. Het is mij nog niet opgevallen. Wat mij wel opvalt hoeveel scherper het scherm van m’n Mini 6 is tov mijn iPad Pro 11 2021

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.