Reacties voor: ‘Nieuwe iPad mini 2021 krijgt onveranderd design’

Er zijn foto's opgedoken dummy's van zowel de iPad mini 2021 als de iPad Pro 2021. Volgens de bron zijn dit de nieuwe modellen die Apple dit jaar gaat uitbrengen. Vooral de dummy van de iPad mini 6 is opmerkelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Graag een iPad mini in het huidige formaat, maar dan in dezelfde uitvoering als de Pro, dus zonder home knop en met Face ID. Die koop ik gelijk!

  2. Wat mij vooral opvalt is dat de scherm randen nog steeds even dik zijn. Ik had mij zo kunnen voorstellen dat bij een volledig nieuw scherm juist dit ook zou verbeteren…

  3. (Red.) Video toegevoegd van een 3D-mal van de nieuwe iPad mini.

  4. Tja… het formaat van de iPad mini is perfect. Ook ik zal direct upgraden naar een iPad Pro mini met een Apple Pencil 2 (of wellicht 3). Apple weet natuurlijk dat de markt voor die dingen klein is en vaak als ‘kassa’ wordt gebruikt zoor zaken die geen ‘pro’ kracht nodig heeft en vooral goedkoop moet zijn.

    Als dit gerucht waar is dan sla ik deze generatie over. Jammer!

  5. Ze laten laten nooit van tevoren het design zien ook niet als er een dummy, 3d model of testmodel is gelekt. Snap het dat het geheim moet blijven, anders weet iedereen al hoe het product eruit ziet terwijl hij nog niet is aangekondigd.

    En hoop dat ze voor de iPad mini 2021 hetzelfde design gebruiken die ook is gebruikt voor de iPad air 2020 maar dan in een kleiner formaat natuurlijk met dezelfde specs

  6. De iPad mini is gewoon toe een update/redesign

  7. @[Q](#comment-872723): idd net als de instap iPad en de instap iPhone kan ook niet nog een keer, dat ontwerp moet afgelopen zijn met de bezels en de home knop. Dat ontwerp wordt al meer dan 10 jaar gebruikt de iPhone 4 had dat ontwerp al, bezels en home knop. Naar dergelijke apparaten toe gaan doe je ook hooguit wanneer je huidige geen ondersteuning meer krijgt . Vervang ik mijn iPhone 8 door een se, heb ik precies hetzelfde weer. Alleen bij de watch snappen ze t daar is de se het nieuwe ontwerp

  8. Ik ben ook wel toe aan een nieuwe mini alleen als het niet echt vernieuwingen geef koop ik met zo lief de mini uit 2019 met de A12 chip,

  9. Ik wil een iPad Air mini. Niets minder.

  10. Ik kan mij niet voorstellen dat Apple nog een keer met hetzelfde design van 10 jaar oud komt en vervolgens wel 5G implementeerd. Waarom zouden alle andere produkten een redesign krijgen en de mini niet? Ik denk bovendien dat de consument een nieuw design belangrijker vindt dan 5G en een krachtiger chip maar Apple denkt zelden aan wat de consument wil. Als de dummy’s kloppen dan vind ik dit een enorme flater en is mijn ipad mini van 2019 nog prima.

  11. @Rv: Waarom zou ‘de consument’ een nieuw design belangrijker vinden dan een krachtigere chip (en 5G) ?

    Het gaat mij erom wat ik ermee kan doen. De A12 is van enige tijd terug, de A14 zal dan ook langer ondersteuning hebben. Het design is verder totaal onbelangrijk.

  12. @Het Draakje: maar dan kan hij alsnog zijn 2019 versie houden, hij heeft m al deze weg doen en de nieuwe kopen geeft alleen maar geld verlies , niemand zal het zien, hij ziet er t zelfde uit. Elke nieuwe chip heeft weer zijn eigen levensduur, de 5s had vele jaren de iPad 2017 lijkt er niet veel te gaan hebben . Maar als je een apparaat al hebt kun je wel weer wachten, en een nieuw ontwerp haalt die mensen mogelijk over de streep, oude ontwerp niet.( en langere levensduur? Ja vanaf nu geteld ja, maar je moet voor de 2019 versie ook de afgelopen jaren al tellen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.