Reacties voor: Gerucht: ‘iPad mini 5 en nieuwe 10-inch iPad in eerste helft 2019’

Volgens geruchten werkt Apple aan twee nieuwe goedkopere iPads. Naast de iPad mini 5 komt er volgens bronnen ook een nieuwe 10-inch iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. De opvolger van de 9,7-inch iPad 2018 verschijnt volgens de bronnen ook in de eerste helft van 2019. Dit model krijgt vermoedelijk een 10-inch scherm met iets dunnere schermranden, vergelijkbaar met de 10,5-inch iPad Pro uit 2017.

    Apple kennende wordt dit weer aangegrepen om de instapprijs te verhogen. En de iPad mini krijgt dan de huidige instapprijs van de 9,7 inch iPad.

  2. Laat die mini maar komen!

  3. Heerlijk apparatski!

  4. Een nieuwe mini heerlijk kan ik al bestellen.

  5. Ik heb mijn iPad Air 2 sinds deze uitkwam. Dit is echt een van mijn beste Apple aankopen ooit. Na al die jaren heb ik nog steeds geen reden gezien om te upgraden.

  6. @Flieps: Helemaal mee eens ik ga pas upgraden als ze weer een gelamineerd scherm doen op de normale iPad en een goede chip erin.

  7. Eergister de iPad Mini 4 nog gehaald. Die gaat dus terug. Wacht wel ff op de i5 mini dan maar.
    Hoop dat ie snel komt… 🙂

  8. Origineel geplaatst door Rosh
    Eergister de iPad Mini 4 nog gehaald. Die gaat dus terug. Wacht wel ff op de i5 mini dan maar.

    Hoop dat ie snel komt… 🙂

    Denk in Maart 2019. En daarbij, het is een “gerucht”

  9. Hoop dat dit waar is, de iPad mini 2 van mijn zoon staat op instorten 😉

  10. @Flieps: Eens, ik heb ook deze iPad en die voldoet nog steeds prima !!

  11. Hier spreekt i culture zichzelf beetje tegen, in een ander artikel roepen ze t is gebeurd met touch id alleen nog op wat oudere iPads ( waarbij dus kennelijk de iPad 2018 al als ouder wordt gezien) maar hier riepen ze weer geen face id waarschijnlijk , nee dat denk ik ook niet nee, touch id blijft nog wel even bij voordeligere modellen en de iPhone 8 blijft ook nog wel 1 tot 2 jaar in t sortiment schat ik zo in, dus nee nog geen eind touch id.

  12. Zou een beetje suf zijn om de 9,7” op te rekken naar 10”, net als bij de pro 10,5”/11” moet je dan gaan betalen voor MS office omdat MS de grens voor gratis gebruik bij 10” legt. Kunnen ze beter voor 9,99” kiezen 🤔

    En wat de Apple fundamentalisten ook mogen roepen, Word, Excel en PowerPoint zijn toch de “de facto” standaard in office apps waarmee iWork de vergelijking (helaas) niet kan doorstaan, om over de (in)compatibiliteit nog maar te zwijgen…

    Zou overigens op zich goed nieuws zijn als de mini weer een actuele opvolger krijgt, maar die heeft just wél nog ruimte voor een groter scherm in dezelfde behuizing dus hoezo daarvoor wel vasthouden aan 7,9”!?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.