Reacties voor: ‘iPad mini 2 met A7X-chip dit najaar verwacht, goedkopere iPad mini in 2014’

Apple is van plan om dit najaar een iPad mini 2 met A7X-processor en retinascherm uit te brengen, gevolgd door een goedkopere iPad mini in 2014.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 10 reacties

  1. Dus we gaan eerst voor een A7X mét Retina een bedrag van zo’n 399 euro betalen en in 2014 komt er een soortgelijke iPad Mini 1 uit voor zo’n 299 euro.

    Hoe kun je überhaupt zover in de toekomst kijken?

  2. So a plastic ipad mini in 2014 then 🙁 apple with its plastic iphone , ipads are looking more like samsung everyday

  3. hmmm, ik twijfelde tussen ipad 5 en ipad mini 2. Maar als ik dit lees ga ik steevast voor iPad 5… alles hangt af van Apple 🙂

  4. Ze denken zoveel, en als je veel denkt zal er wel iéts van kloppen, 100 designs op voorhand tonen, en één ligt er dichtbij. Het verhaal van plastic/metaal klopt helemaal niet, metaal is GOEDKOPER dan degelijk stevig plastic.

  5. @jer: Grote voordeel is dat de plastieken iPhone uit 1 geheel bestaat en niet zoals bij Samsung uit een debiel stukje plastiek voor de achterkant.

  6. Ik hoop op een Mini 2 met retina voor zelfse prijs. De Mini 1 is prijs omlaag. Hoeft er geen nieuwe goedkope Mini te komen.

  7. A7X? Hoezo verwachten ze niet de A5X? Apple heeft dit trucje namelijk eerder uitgehaald:

    iPad 2………………….A5 + 512MB RAM
    iPad 3 (Retina)……….A5X + 1GB RAM

    iPad mini………………A5 + 512MB RAM
    iPad mini 2 (Retina)…A5X + 1GB RAM

    Als de iPad 3 retina aankan en enkel de gfx van de SoC hebben aangepast, waarom zouden ze dit niet doen bij de iPad mini 2?

  8. Man, ik kan gewoon niet meer mee. Waarom zoveel verschillende modellen uitbrengen?

    Breng één “gewone” iPad uit en daarnaast één iPad mini. Houd de prijs van die iPad mini redelijk en dan heb je daar een publiek voor.

    Maar ja, Apple en redelijke prijzen, dat gaat niet samen. En zolang wij als een kudde schapen maar blijven betalen wat Apple vraagt (meer nog: ervoor in de rij gaan staan), kan Apple bij elke product release de prijzen wat doen stijgen…

    PS: redelijk is voor mij:

    – gewone iPad 16GB: € 500 (hier zit Apple dus goed)
    – ipad mini 16GB: € 300 (hier zit Apple iets te hoog)
    – gewone iPhone 16gb: €500 (hier zit Apple veel te hoog)
    – budget iPhone 16gb: €300 (hier zal Apple waarschijnlijk veel te hoog zitten)

  9. Ik werk zelf in de plastic industrie, en ik wel zeker dat plastic veel goedkoper is dan metaal. Metaal is gewoon duurder, en hangt dus ook een duurdere kostprijs aan het artikel.

  10. @Guido: Als metaal goedkoper is dan plastic, vraag ik me af waarom Samsung zijn toestellen dan allemaal in plastic uitvoert. Ze zeggen dat het is om goed massaproductie te kunnen draaien, maar eigenlijk is plastic dus een premium materiaal?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.