Reacties voor: ‘iPad mini 2 krijgt scherm met hogere resolutie, iPad 5 wordt lichter’

De iPad mini krijgt een scherm met een hogere resolutie, terwijl de iPad 5 iets lichter wordt door efficiënter backlight-gebruik.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Wat dacht je van een nieuw design die meer gelijk is aan de iPad Mini? Althans dat mag ik toch wel hopen voor de iPad5…

  2. Wat dacht je van een nieuw design wat meer gelijk is aan de iPad Mini? Althans dat mag ik toch wel hopen voor de nieuwe IPad (5?)

  3. Wat dacht je van een redesign wat meer gelijk is aan de iPad Mini? Althans dat mag ik toch wel hopen voor de nieuwe IPad (5?)

  4. Wat dacht je van een redesign wat meer gelijk is aan de iPad Mini? Althans dat mag ik toch wel hopen voor de nieuwe IPad (5?)

  5. Sorry voor dubbele posts maar kreeg steeds de melding dat ik het bericht na moest kijken en dus plaatsen mislukt was. (@bastiaan)

  6. Weet je wat ik denk? Volgens mij gaan ze de iPad 5 ook een redesign geven. :p

    Het zal nog wel een jaar duren voordat de iPad 5 uitkomt. Maarja tegenwoordig weet je het maar nooit met Apple.

  7. Ik wil iPad Mini in kleurtjes… net als de nieuwe iPod’s. Zo gek is het niet! iPad Mini is ook meer voor kinderen geschikt dan iPad Retina (of 5, zelfs als die lichter wordt)!

  8. Natuurlijk krijgt de ipad mini 2 een retina scherm. Had ook al gekund bij ipad mini 1. Elk jaar weer een minimale aanpassing/verbetering en cashen maar weer 😉
    En geef ze eens ongelijk, alle fabrikanten doen het zo….

  9. Goh, je moet wel echt geniaal zijn om te bedenken dat de ipad mini een retina scherm krijgt en de iPad 5 lichter wordt -_-

  10. Het goede van Apple was nu net dat ze ook echt iets te bieden hadden bij een nieuw model. Dat maakte hen zo uniek en zo goed. Als ze nu echt alleen maar kleine veranderingen gaan uitvoeren is het merk zo dood omdat het dan een van de velen gaat worden. Nu zijn veel mensen al geiirteerd door de hoge prijzen en de kleine veranderingen. Heel veel bekenden kopen geen iPhone 5 omdat ze het waardeloos vinden dan ze weer 150 euro extra moeten betalen voor een extra rijtje apps op het scherm. De rest is te verwaarlozen.

  11. Dit is wel heel makkelijk iets roepen he! Nee het zou wat zijn als de resolutie omlaag ging en het gewicht met 1 kg toenam…

  12. Volgens mij zat iedereen te bitchen toen de iPad mini uitkwam en géén retina scherm had. Als er nu een opvolger uitkomt die wél een retina scherm heeft lijkt me dat toch een major update. Naar mijn idee gaat een iPad mini met retina dé perfecte tablet zijn. Je kunt hoogstens kritiek hebben op Apple dat ze graag geld willen verdienen maar volgens mij zijn ze daar niet uniek in.

  13. Goh had toch echt verwacht dat ‘t een scherm zou krijgen met een res van 640×480 en met een batterijduur van wel 4 uur!

  14. @Zayn: Dat zou idd wel mooi zijn ja.

  15. Wat dacht je van een nieuw design die meer gelijk is aan de iPad Mini? Althans dat mag ik toch wel hopen voor de iPad5…

  16. Jeetje ik zit al zo lang te wachten op een iPad mini, maar ik heb hem niet gekocht omdat hij geen retina scherm heeft. Domme zet van Apple, ik hoop dat ze dit snel doorvoeren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.