Reacties voor: Officieel: Apple verstuurt uitnodigingen voor event op 25 maart

It’s show time
Het hoge woord is eruit: Apple heeft weer een nieuw event aangekondigd! De datum van Apple's maart-event is maandag 25 maart. Er worden weer flink wat aankondigingen verwacht.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. iPad Mini 5 voor m’n oudste, de mini 4 kan dan doorgeschoven worden naar m’n jongste en voor mij is het wel tijd om de Air 2 te vervangen, accu is slecht aan het worden.
    Dus kom maar op

  2. Wat zou het mooi zijn als er dan toch nog een iphone SE gepresenteerd zou worden. Ken veel mensen die daar erg enthousiast van zouden zijn incl. mijzelf maar ….. ben bang ijdele hoop 🙁

  3. @Gebo: Helemaal eens. De dag dat Apple weer met een betaalbare en vooral compacte iPhone (á la 4/5/SE) uitkomt gaat bij mij de vlag uit! Om me heen hoor ik deze geluiden trouwens ook.

  4. Ik zie nieuwe AirPods en vernieuwde SE in het logo van de uitnodiging…

  5. Apple Pay via ABN Amro.. 😉

  6. Als je de uitnodiging op z’n kop houdt, dan zie je in de letters -t- duidelijk een verwijzing naar de AirPods…

  7. iPad Miniiii 5 🙂

  8. iPad mini 5 komt sowieso. De inkopers bij mijn APR konden hier al verschillende cases voor bestellen 😁 Ik hoop ook op airpods 2.

  9. Origineel geplaatst door Rosh
    iPad Miniiii 5 🙂

    Yes !

  10. Hopelijk apple pay voor nederland!

  11. Al het bovenstaande por favor😊 en stiekem hoop ik op een “one more thing”momentje.

  12. Apple Pay komt spoedig naar Nederland. Naar alle waarschijnlijkheid is dit voor de zomer nog.

  13. @Martijn: En hoe kom je hierbij? Wat is je bron?
    Ik hoop uiteraard dat je gelijk hebt😄

  14. Als je je gelegen precies 36 graden draait, je ene hand voor je ogen doet en precies bij 2,6 seconden van hand wisselt tijdens het afspelen van het gifje zie je heel duidelijk de vorm van een voertuig. Denk dus toch One more thing en een elektrische auto 😁

  15. @Mark: iPad Air 2 verhaal exact hetzelfde hier. Ben benieuwd

    @Jan: welke reseller werk jij dan??

  16. Op de website van Apple staat al dat er een draadloze case komt voor de airpods!

    “Optional wireless charging case (currently unavailable).”

  17. Nieuwe mediadiensten: benieuwd, maar ben bang dat NL dit niet voor 2025 kan gebruiken (als het al komt)..

  18. @Martijn: Ik begreep dat de aanvraag van ING is afgekeurd, maar van de ABN goedgekeurd. ING gaat ook geen nieuwe aanvraag doen begreep ik. (Het is via een vriend van een ingenieur bij ING, dus ik hoop dat het niet waar is 😁)

  19. Ik hoop op een Apple Chromecast apparaat. Zo’n dure Apple tv van +- 200 euro is veel te duur voor mij. Op die manier kan ik toch mijn iTunes bibliotheek streamen naar mijn tv.

  20. Ik hoop op een iPhone SE2 of een iPod touch 7 die ongeveer hetzelfde scherm (minder randen) krijgt zoals de iPhone X(S/R). Een goedkopen manier om toch die swipe gestures te krijgen. Mocht die SE2 komen, dan ruil ik gelijk me iPhone 7 in voor wat korting op het nieuwe toestel!

  21. @N: Helemaal mee eens laat de SE2 maar komen. De SE is nu 3 jaar oud. Het zou een slimme marketing actie zijn om een compacte betaalbare IPhone uit te brengen.
    Wellicht is het een idee om een compacte iPhone met een nieuwe iPod te combineren

  22. Ik zie wel dat als ik de uitnodiging in de foto’s app verder belicht, ik een raar patroon zie van rechthoeken en groene puntjes. Geen idee of dit te vergezocht is :p

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.