Officieel: Apple verstuurt uitnodigingen voor event op 25 maart

It’s show time
Het hoge woord is eruit: Apple heeft weer een nieuw event aangekondigd! De datum van Apple's maart-event is maandag 25 maart. Er worden weer flink wat aankondigingen verwacht.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Datum Apple maart-event 2019 bekend: 25 maart 2019

Er wordt al weken over Apple’s maart 2019-event gesproken. De geruchten dat het op 25 maart was waren behoorlijk hardnekkig. Maar nu hoeven we niet langer over de datum te speculeren, want de uitnodigingen zijn kraakhelder. Op maandag 25 maart om 18:00 Nederlandse tijd organiseert Apple een evenement in het Steve Jobs Theater. Het is de eerste keer dat een niet iPhone-event op deze locatie georganiseerd wordt. Vermoedelijk worden hier Apple’s videodienst en de nieuwsdienst onthuld. Maar heeft Apple verder nog wat in petto? In onze verwachtingen van Apple’s maart 2019-event lees je hier meer over.


Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen van Apple's maart-event

Het is maart! Dus dat betekent dat Apple weer het één en ander aan te kondigen heeft. Er staan volgens de geruchten veel nieuwe dingen op de planning, zoals een videodienst en hopelijk toch nog wat nieuwe producten. Dit verwachten we van Apple's maartevent!

https://twitter.com/reneritchie/status/1105188156503179264

Dat de nieuws- en videodienst hier onthuld worden, is geen verrassing. De geruchten hierover gaan al langer en er zijn ook al aanwijzingen gevonden in onder andere iOS 12.2. Daarover gesproken: ook deze update verwachten we vlak na het event, dus Apple zal hier mogelijk ook nog tijd aan besteden. Verder is het nog onduidelijk wat Apple te vertellen heeft. Gaat het ook over de AirPods 2 of de AirPower en hoe zit het met de iPad 2019? Laat het puzzelen maar weer beginnen, want hieronder vind je de uitnodiging van het event.

https://twitter.com/panzer/status/1105186663158800384

Wat kun je van iCulture verwachten?

apple keynoteBij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Alles over de nieuwe diensten en andere nieuwe producten vind je op de site terug in uitgebreide artikelen zodra het nieuws bekendgemaakt wordt. Zo houden we je op de hoogte van alle onderwerpen die tijdens de presentatie langskomen en je kunt meteen meepraten met andere iCulture-lezers in de reacties bij het daarvoor bestemde artikel. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Via ons Twitter-account @iCulture en onze iCulture-app doen we ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Let op dat het event om 18:00 uur Nederlandse tijd begint, omdat in de VS de zomertijd al is ingegaan. Bij ons gebeurt dat pas eind maart.

Apple Event 25 maart livestream

Is er een livestream?
Voor veel mensen een belangrijke vraag: Is er een livestream? Dat is inderdaad het geval. Nu Apple de keynote op eigen terrein organiseert is er weer zoals gebruikelijk een livestream. Apple heeft dit op de website ook al bevestigd.

Bekijk ook

Zo kijk je in juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van Apple's Mac-event van oktober volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.