Reacties voor: iPad maakt je minder aantrekkelijk dan een hond of laptop

Een iPad maakt je minder aantrekkelijk voor het andere geslacht dan een iPhone. Met een laptop of een leuke hond maak je meer indruk op vrouwen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Nou mijn grafiek ziet er heel anders uit! Zo aantrekkelijk vind ik mannen niet…

  2. Wie koopt er nu een pup een iPhone of iPad voor het scoren van een partner? Best triest als men tegenwoordig zo aan zijn/haar trekken moet komen.

  3. en toch kan ik me een onderzoek herinneren op iphoneclub.nl waarin stond dat een man met een iphone wel weer aantrekkelijker word ondervonden door de vrouw bij een date….
    EEn ipad dus niet…

    vage onderzoeken allemaal als je het mij vraagt.

    Toch wel leuke nieuwtjes 😛

  4. @borgqueenx: Je moet natuurlijk ook niet uitgebreid met je iPad spelen tijdens een date… 😉

  5. Ik ontwerp boekomslagen op een MacBook, heb een iPhone en iPad en teken/schilder graag in mijn vrije tijd … dus met 161% vrouwelijke interesse zit ik dan wel goed, dunkt mij. Dus.

  6. Eerlijk gezegd ga ik eerder negatief over een persoon denken als ie een iPhone heeft, dan positief. Met een iPad valt dat dan weer enigszins mee.

  7. Haha ik heb zowat alles van Apple hier liggen en ik hen ondertussen 5 maanden lang al een vaste relatie  dus ik heb me geen zorgen te maken.

  8. Maar het wordt wel heel gezellig als je een iPad steeds aan elkaar doorgeeft. Met een laptop gaat dat veel moelijker. Kan me ook voorstellen dat het heel veel uitmaakt wat voor merk laptop het is.

  9. @Marco:

    Stoer hoor… Complimenten

  10. @Vincent 161% interesse! Als je nou die telefoonclip and bluetooth weggooide dan zou het misschien nog goed komen met je…

  11. @Johan: why? kan je dit uitleggen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.