Reacties voor: iPad Lock: anti-diefstalslot voor je iPad

De iPad Lock is een anti-diefstalslot voor je iPad. Je kunt er je iPad mee vastmaken aan een stoel, tafel of ander groot object.
Lees het complete artikel → iPad Lock: anti-diefstalslot voor je iPad
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Handig, misschien ook goed voor in Apple stores, met de iPad heb ik het niet geprobeerd maar ik kon het demo model van de iPhone 4 met de openingsdag van de iAm store zonder moeite eraf halen. Vandaar misschien dat de 2e keer dat ik er kwam er helemaal geen iphones meer stonden en nu nog maar 1.. Om een onnuttig verhaal kort te maken: handig, en ik denk ook wel het geld waard

  2. <sarcasme> wow, geweldig! </sarcasme>

    het enige dat je nodig hebt om het slot te openen is een pen, karton en plakband..
    youtube video

  3. of gewoon een tangetje voor de kleine kabel..

  4. Of een stevige ruk… lijkt me dat zo’n slot genoeg hefboomeffect biedt om die case eenvoudig te breken, zonder de iPad stuk te maken.

  5. Of gewoon met je poten van iemand anders zijn spullen afblijven…

    Helaas is diefstal bijna een gewoonte dat bedrijven het zelfs incalculeren… Overigens zijn de iPads prima beveiligd op dit moment in alle Apple shops.

  6. Het is ook geen kluis wat je aanschaft hoor, het is een eerste hoge drempel om een snelle dief tegen te houden.

    Tuurlijk is alles te kraken/open te breken maar je moet er dan tijd voor hebben. Ik vind het een goed product en als je zoals ik al 2x een pc (netbook en laptop beide bij klant waar ik in de detachering zat) kwijt bent geraakt door diefstal op het werk ben ik een nieuwe klant hiervoor.

    Misschien wat overdreven voor de meeste mensen, maar wie vaak op pad is en niet bij het halen van een kopje koffie de tas weer compleet wil inpakken, kan het een uitkomst zijn.

    Idd hiervoor dus een goed oplossing! De snelle dief kan hier namelijk niets mee.

  7. @Dennis: In de apple stores zijn ze mooi beveiligd, wil ik ook voor in mijn winkel: nee, die verkopen we niet. En bij Apple NL verkopen ze die ook niet. Op internet kan ik geen mooie diefstalbeveiliging vinden. Wie wel?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.