Reacties voor: iPad-locatiegame Lost in Time nu ook in Amsterdam te spelen

De iPad-locatiegame Lost in Time is vanaf dit weekend ook in Amsterdam te spelen. In de game moet je door de echte stad reizen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Dan vraag ik me af waarom het niet mogelijk is om je iPhone te koppelen met de (WiFi) iPad. Niet (specifiek) voor de data verbinding, maar in dit geval voor het delen van de lokatie van de iPhone met de iPad. Zou een goede toevoeging zijn in het iOs. Technisch lijkt me dit ook haalbaar met huidige toestellen.

  2. @gerwin: Heb je dit al geprobeerd?

  3. Snap ook niet waarom niet voor de iPhone. Is mobieler te gebruiken.

  4. Leuk… maar het lijkt mij een kwestie van tijd dat de eerste berichten over uit de hand geroofde iPads opduiken…

  5. Ik heb deze game in vroeg stadium nog geplaytest! Het was verbazend leuk 🙂 als je de kans krijgt zou ik het spelen

  6. @Dick de wit: Helaas inderdaad nog niet voor de iPhone. Aan de ene kant is dat een kwestie van ontwikkeltijd en -geld (we zijn en voelen ons nog steeds een start-up). Aan de andere kant en misschien nog wel belangrijker, twijfelen we erg of de game-ervaring zich wel goed laat vertalen naar het kleine scherm van de iPhone. De game is zeker niet 1 op 1 over te zetten; de interface en sommige spelelementen zouden ingrijpend moeten worden aangepast.

    Neem contact op om het anders zelf een keer te komen spelen; ben benieuwd naar je mening! danny at tempeest punt nl

    @Ad: Dat wist ik niet! Interessant maar voor ons doel niet genoeg, de lokatie wordt maar 1 keer per minuut doorgegeven. Lost in Time moet continu de juiste locatie kennen.

  7. @Ger:
    Ger,
    Zaterdag het spel gespeeld met eigen IPad en geen sterveling die er raar van opkijkt dat je met je IPad loopt (kids van 8 en 12) hadden de iPad in handen. Heel leuk spel voor kids maar ook volwassenen en een leuke manier om wat van een stad te weten te komen.
    Vooral doen!

  8. Op de support pagina staat: Nb: Een simkaart is níet nodig voor het spelen van Lost in Time. Het spel gebruikt geen mobiele data.
    Maar vervolgens staat er dat je wèl een ipad met cellular nodig hebt. Mis ik iets? Een iPad mini (eerste generatie) heeft toch GPS?
    Waarom dan nog cellular nodig?

  9. @Wouter: Hoi Wouter, een misverstand dat inderdaad heel vaak opduikt. iPads met alleen WiFi hebben echt geen GPS! Zie bijvoorbeeld hier voor de eerste generatie iPad Mini; onderaan bij ‘locatiebepaling’:
    http://store.apple.com/nl/buy-ipad/ipad-mini
    Of hier voor de iPad Mini met Retina onder kopje ‘locatie’:
    http://www.apple.com/nl/ipad-mini/specs/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.