Reacties voor: Dit is de nieuwe iPad line-up: meer opslag en lagere prijzen

Apple heeft de iPad line-up een opfrisbeurt gegeven. Veel oudere modellen hebben meer opslag gekregen en zijn daardoor wat goedkoper geworden. De iPad Pro is qua opslag gelijk gebleven, maar is in veel gevallen wel een stuk goedkoper.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit is toch wel opvallend te noemen en hulde voor Apple dat ze eindelijk de gedaalde prijzen voor opslag geheugen zijn gaan doorberekenen aan de klant. Feitelijk heeft Apple het opslag geheugen voor elke tier verdubbeld maar de prijzen hetzelfde gelaten. Netjes en een trendbreuk voor Apple.

  2. Wel apart dat de iPad mini 4 Wi-Fi even duur is als de iPad Air 2 Wi-Fi. Of waren die 2 altijd even duur?

  3. Origineel geplaatst door Jordy
    Wel apart dat de iPad mini 4 Wi-Fi even duur is als de iPad Air 2 Wi-Fi. Of waren die 2 altijd even duur?

    Mmm dacht eerst dat het logisch was maar nu ik beter kijk is het inderdaad wel vreemd inderdaad. Is exact dezelfde machine alleen de iPad mini 4 zit in een kleinere behuizing. Ik kan me niet herinneren dat ze altijd al even duur waren maar weet het niet zeker. Dacht dat de iPad Air 2 altijd iets van 50 euro duurder was. Het is in ieder geval een persoonlijke keuze nu: wil je een kleine of grote uitvoering. Qua specificaties en prijs maakt het niet meer uit. Toch wel opvallend.

  4. Ik heb mijn iPad air 2 nu ongeveer een jaar, maar heb gewoon 128gb. In het artikel wordt de suggestie gewekt dat 128gb nieuw is.

  5. De nieuwe opslag van de mini 4 heeft er wel toe geleid dat hij nu even duur is dan de Air 2. Mini 4 was hiervoor 399.

  6. Origineel geplaatst door Marianne
    Ik heb mijn iPad air 2 nu ongeveer een jaar, maar heb gewoon 128gb. In het artikel wordt de suggestie gewekt dat 128gb nieuw is.

    Hij wàs er al eerder in 128G versie, maar bij de introductie van de ‘pro’ 9,7″ werd die geschrapt. Om nu weer geherintroduceerd te worden. Dus om dat nieuw te noemen is inderdaad nogal dubieus. 🤔
    _

    Baal dat ondanks al deze aanpassingen de mini nog steeds wordt achtergesteld tov de grote iPads. Vind touchID erg handig op iPhone en Air2, maar heb al een 128GB Mini Retina (later omgedoopt tot mini2). Zou heraanschaf voor een 256G versie serieus overwegen, maar ga voor alleen touch-ID geen honderden euro’s neertellen 😢
    Die achterlijke koppeling tussen schermmaat en totaal ongerelateerde specs (zoals opslagcapaciteit) mag van mij per direct op de schop, de SE heeft daardoor ook al veel te weinig meerwaarde tov de 5S.😠

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.