Reacties voor: iPad leest boeken voor en kan ePub-boeken van derden inlezen

De iPad kan straks ook ePub-boeken van derden inlezen. Een andere functie is het voorlezen van boeken via VoiceOver, maar dat zou wel eens tot problemen kunnen leiden.

Reacties: 5 reacties

  1. Dit zag al. Dat is zo goed bedacht van Apple. Echt! Ik ben zelf ook gehandicapt, maar slechtziend ofzo, maar ik ken wel mensen die dat zijn en voor hun is dit echt een wonderproduct.
    Laten we hopen dat ibook ook zo snel mogelijk in Nederland komt

  2. Waarschijnlijk kun je ook van iBooks gebruik maken als je een US iTunes Store account hebt. Ik hoop dat het auteursgilde niet lastig gaat doen over het voorlezen van boeken want dat zou te gek voor woorden zijn

  3. We kunnen in ieder geval zelf ebooks op de Ipad zetten. Ik heb even met Calibri gewerkt, met dit open source programma kun je teksten/boeken in epub formaat maken. Samen met Stanza kan ik zo verhalen op mijn Iphone zeten. Voor de Ipad moet dit dus ook mogelijk zijn. Zie:http://calibre-ebook.com
    Misschie een idee om hier samen met een aantal enthousiaste liefhebbers een up-downloadsite voor op te zetten. Misschien ook een mooie toevoeging voor ipadclub Gonny?

  4. betekend dit dat er een nieuwe versie van itunes komt?

  5. Betekent dat boeken van bijv. Bol.com met Adobe DRM-beveiliging dus toch nog niet leesbaar zijn op de IPad?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.