Reacties voor: iPad-kopers wachten nog steeds op iPad 2 bij Amerikaanse Apple Stores

Bij de SoHo Apple Store in New York staan dagelijks wachtrijen van Chinese mannen en vrouwen. Ze kopen iPad 2's op, om ze vervolgens terug te sturen naar China, waar ze zijn gemaakt.

Reacties: 11 reacties

  1. De route volgens TNT van mijn deze week aangekomen iPad2. Shenhzen -> Hongkong -> Arnhem -> Kortrijk -> Hier. En dit op een grote 55 uren. Knap van TNT.

  2. Mijn slechte ervaring met Apple en TNT: Na ongeveer 10 SMSjes en E-mails van Apple uiteindelijk de iPad2 in bezit gekregen. Ik werd stapelgek van tegenstrijdige SMSjes en E-mails. Dan kwam ie weer wel en dan kwam ie weer niet.

    Na een E-mail van Apple dat de aflevering aan mijn adres was mislukt, maar eens met Apple gebeld. Een keurige mevrouw aan de lijn, die zowaar met mijn bestelnummer mijn bestelling kon traceren. Zij verzekerde mij dat de iPad nu toch echt bij TNT in de route zat. Na een telefoontje met TNT, werd mij verzekerd dat ik in de route was opgenomen. Op dezelfde dag toch nog geen pakje gezien. De volgende dag nogmaals met TNT gebeld, waar m’n iPad bleef. De melding was dat ik nu toch echt in de route zat en inderdaad werd een paar uur later de iPad bezorgd.

    Tot mij stomme verbazing stond op het pakketje NH (not home) vermeld. Toch was ik de hele dag thuis op de eerste dag van bezorging. De chauffeur van TNT was het zeker zat na een vermoeiende dag pakketjes bezorgen.

    Dit is mijn slechtste ervaring tot nu toe met Apple en TNT. Dus NOOIT MEER!

  3. Hoe heb je die daar gekocht?

    @Hans:

  4. Hier in San Francisco is het niet anders 🙁 Minimaal 80 man vanaf 2 am elke nacht en gisteren geen levering. Ik ben hier nog 2 dagen op vakantie, maar weiger nachten te gaan liggen voor 150 euro voordeel.

  5. Hier in Chicago hetzelfde verhaal…uiterlijk 06:00 voor de deur in de rij gaan staan, om 08:30 weten ze wat er binnen is gekomen en worden er bonnetjes uitgedeeld, vanaf 0900 mag je dan naar binnen om je iPad op te halen…
    Gisteren waren er ca. 50 iPads, maar alleen de 3G versie.

  6. Drie weken geleden in New York in SoHo mijn iPad2 gekocht. Weliswaar de 16GB Wifi, maar toch. ‘s Ochtends om 8:15 in de rij gaan staan en binnen een uur had stond ik weer buiten. Inderdaad was 90% Chinezen, vooral vrouwen van middelbare leeftijd. De 64GB 3G versie was als eerste uitverkocht, daarna de 64GB Wifi.

    De medewerkers van Apple deelden tickets uit om binnen te komen, wat een garantie was voor een iPad2, al wist je niet welk model. Verder traden ze streng op bij voordringers.

    Verder zag ik met eigen ogen wat er gebeurde: de Chinezen kregen contact geld toegestopt vlak voordat ze naar binnen gingen, en kwamen allemaal met 2 iPads naar buiten. Vervolgens kwam er een SUV voorrijden waar zoveel mogelijk Chinezen ingingen. Over het algemeen spraken ze geen Engels en probeerden ze om de haverklap voor te dringen. De Apple-medewerker die ons hielp was not amused met deze klanten en erg blij iemand te helpen die echt voor zichzelf een iPad kwam halen.

  7. Hahah! Ben nu al een tijdje in nYC, en het natuurlijk een ipad 2 gekocht. Bij een apple store gaat het je echt niet lukken…
    Maar bij TEKSERVE ( 23rd street 8 AV) Hebben ze er nog altijd een aantal! En kijgen ze regelmatig binnen.
    2 ipad’s besteld white 32gb wifi hadden ze helaas niet meer. Maar gelukkig kun je gewoon bij hun bestellen. En binnen 5 dagen zat ik met 2 ipad’s op mn schoot!

  8. Hm hier in en om Boston meerde apple stores geweest, bakken vol met ipad 2s , geen enkele rij en geen enkele chinees. Appart verhaal.

  9. Las Vegas het zelfde verhaal, uit het Casino gerold ff kijkje genomen bij dichtsbijzijnde Apple Store..Lange rij mensen.. Dan maar online bestellen..

  10. Hier in Antwerpen net van hetzelfde, wel geen wachtrijen.

  11. @Tha_Duck: Ik ben nu ook in SF, ga morgen terug, zelfde ervaring. Ik was en ga morgen terug naar LA waar mensen vanaf 05.00 uur voor de deur liggen te wachten voor de 1 of 2 ipads die een paar keer per week binnenkomen. Het gaat hier trouwens om het 3G AT&T model die in EU ook te gebruiken is. Die van Verizon was op voorraad en de WiFi ook. Heb geen zin om op vakantie om 05.00 voor de deur te gaan liggen terwijl ik een prima iPad1 in mijn tas heb 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.