Reacties voor: iPad-keynote: wat gebeurde er op straat?

Wat er afgelopen woensdag in de zaal gebeurde, heb je in een keynote-video van Apple kunnen zien. Buiten het Yerba Buena Center of the Arts gebeurde echter ook van alles: er dromden mensenmassa’s samen. Mensen die niet naar binnen mochten, probeerden toch zo dicht mogelijk bij het gebeuren te zijn. Verslaggever Ben Hoffman van Current […]
Lees het complete artikel → iPad-keynote: wat gebeurde er op straat?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Little retard TV hahaha XD

    1e filmpje doet het niet bij mij trouwens :S

  2. Tja.. wat moet je d’r van zeggen.. denk dat het meer iets Amerikaans is deze humor, kon er niet echt om lachen, maar kan ook aan mij liggen natuurlijk.

    Opzich wel jammer dat ze buiten die zaal geen groot scherm neergezet hadden of een audio feed van binnen in de zaal, dat mensen die buiten staan ook nog enigszins een idee van wat er gebeurd.

  3. Ik denk dat iedereen verrast zal staan wat dit gaat doen met alle ebooks. Waarom nog een ebook kopen terwijl je voor $240 een iPad kan kopen die veel meer kan dan een kindle. Die al bijna 140.000 apps tot zijn beschikking heeft en niet alleen zwart wit is. Een waarom een netbook kopen voor $400 als je voor $100 meer een veel betere computer kan kopen zoals de iPad. Een netbook van $400 kan nooit van goeie kwaliteit zijn. Goedkoop scherm kleine plek om te navigeren track pad. Bewegende onderdelen zoals de klep. En kan maar beperkt software draaien omdat het anders te veel cpu en of RAM gebreukt. En zie je mensen een spel spelen op een netbook en of een boek lezen. Net wat Steve Jobs zei: “Netbooks aren’t good at anything.”

  4. Gozer in 1ste filmpje is soort Rutger van Castricum. Wel leuk!

  5. Origineel geplaatst door Richard
    Gozer in 1ste filmpje is soort Rutger van Castricum. Wel leuk!

    Iemand die zich abnormaal moet gedragen om aandacht te krijgen omdat’ie normaal niet boeiend genoeg is bedoel je?

  6. Origineel geplaatst door Richard
    Gozer in 1ste filmpje is soort Rutger van Castricum. Wel leuk!

    Idd alleen dan Rutger Castricum!

  7. Is de Ipad iets om mee te nemen of meer iets om het thuis te gebruiken ik ben er nog niet uit.

  8. @michal:
    thuis heb je de pc/mac. De software en hardware op een pc of mac is veel beter.

    En voor onderweg of ergens anders de iPhone. Kan lekker in de broekzak en is handig in gebruik.

  9. Origineel geplaatst door michal
    Is de Ipad iets om mee te nemen of meer iets om het thuis te gebruiken ik ben er nog niet uit.

    Zoals Sven al zegt.. hij is dus eigenlijk voor net tussen binnen en buiten, in de deuropening bijvoorbeeld!

  10. Origineel geplaatst door Sven
    @michal:
    thuis heb je de pc/mac. De software en hardware op een pc of mac is veel beter. En voor onderweg of ergens anders de iPhone. Kan lekker in de broekzak en is handig in gebruik.

    Ja want het is lekker comfortabel om met je PC op de bank te zitten. Mensen het is geen vervanging voor de PC en ook niet voor de telefoon. Het is een apparaat dat bijvoorbeeld erg leuk te gebruiken is als je op de bank zit maar je het een beetje ongezellig vind om met een laptop op schoot te zitten kijken.
    Het is eigenlijk wat netbooks altijd wilden zijn maar zoals Steve al zei: “The problem is.. Netbooks aren’t really good at anything”.

    Je kunt zeggen dat het scherm van de iPad niet veel groter is dan die van een netbook maar het voordeel van de iPad is dat 1: De software precies voor de grootte is afgestemd en 2: Je door het aan te raken (dus heel natuurlijk) een pagina kunt vergroten etc.

    Het lijkt mij een heerlijk apparaat voor op de bank, in bed, in de auto. Dus een soort apparaat voor erbij. Het is geen hoognodig apparaat maar wel degelijk een apparaat met nut!

  11. Origineel geplaatst door Denni
    Origineel geplaatst door Sven@michal:
    thuis heb je de pc/mac. De software en hardware op een pc of mac is veel beter. En voor onderweg of ergens anders de iPhone. Kan lekker in de broekzak en is handig in gebruik.Ja want het is lekker comfortabel om met je PC op de bank te zitten. Mensen het is geen vervanging voor de PC en ook niet voor de telefoon. Het is een apparaat dat bijvoorbeeld erg leuk te gebruiken is als je op de bank zit maar je het een beetje ongezellig vind om met een laptop op schoot te zitten kijken.
    Het is eigenlijk wat netbooks altijd wilden zijn maar zoals Steve al zei: “The problem is.. Netbooks aren’t really good at anything”. Je kunt zeggen dat het scherm van de iPad niet veel groter is dan die van een netbook maar het voordeel van de iPad is dat 1: De software precies voor de grootte is afgestemd en 2: Je door het aan te raken (dus heel natuurlijk) een pagina kunt vergroten etc.Het lijkt mij een heerlijk apparaat voor op de bank, in bed, in de auto. Dus een soort apparaat voor erbij. Het is geen hoognodig apparaat maar wel degelijk een apparaat met nut!

    Helemaal mee eens. 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.