Reacties voor: Drie iOS 8-functies die speciaal voor iPad-bezitters interessant zijn

iOS 8 komt naar de iPad. Lees hier over de 3 nieuwe functies die speciaal voor iPad-bezitters interessant zijn!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Misschien een rare opmerking, maar ik zie bij de iPads beneden op de pagina helemaal geen Health-app staan (tov de iPhones ernaast) Bij de iPhones staat zelfs nog een extra app [zwart icoontje] neem aan dat dit CarPlay is ?

  2. De zwarte apps zijn aandelen en kompas

  3. Zal er denk ik mee te maken hebben dat je een iPhone altijd bij hebt en een iPad niet. Plus dat een iPhone verbonden is met een mobiel netwerk en gps, niet alle iPads kunnen dat. Dat is dan ook de rede dat de nieuwste iPhones die M7 chips hebben en de iPads niet (volgens mij) en die chips houden dan weer het aantal stappen bij die je per dag zet en die info gaat naar de health app. Apps als Nike running en Nike training zijn bijvoorbeeld ook iPhone only.

  4. Family oplossing? Ik hoopte op verschillende gebruikers met verschillende privileges op je iOS device. Daar dacht ik meteen aan bij het zien van het logo. Dit is puur gericht om meer geld te verdienen.

  5. @rfjcjanssen:

    Op de site van Apple staat een groter screenshot van een iPhone en daar blijkt in ieder geval het zwarte icoontje het de ‘Compass’ app te zijn:
    http://www.apple.com/osx/preview/mac-and-ios/

    Mijn nieuwsgierigheid werd ook getriggerd 😉

  6. Waarom is Family Sharing speciaal voor iPad gebruikers interessant? Deze feature is toch juist handig voor alle iOS gebruikers?

  7. HealthKit: Apple’s gezondheidsplatform met bijbehorende app, waarmee je sportdata en medische data vastlegt.Dit gaat niks worden zoals passbook :/

  8. Weet iemand of een “family” geacht wordt op één en hetzelfde adres te wonen?
    En moeten de accounts die je dan kunt “sharen” allemaal in hetzelfde land geregistreerd staan? De iTunes store is immers per land opgedeeld en je kunt niet met bijvoorbeeld een Nederlandse credit card in de Engelse of de Amerikaanse iTunes store terecht….

  9. De mail functie werkt ook op iPhone… Misschien kleiner scherm maar is niks speciaals voor iPad of zo.

  10. @: Het zwarte icoontje is het kompas. Health zou weinig toevoegen op een iPad, gezien het een vrij lompe stappenteller zou zijn.

  11. @HW:

    Het wordt gekoppeld aan je creditcard en die is maar in één land-store geldig. Heb je een NL creditcard dan zal je hele Family alleen content kunnen delen uit de NL store.

    Je moet je verder aanmelden met 1 hoofdgebruiker (Apple ID) en het land van die ID is leading.

  12. Zeer degelijke update en leuk om te zien dat ook mijn ipad 2 nog ondersteund wordt.
    Toch heb ik de indruk dat Apple op dit moment wat achterop aan het hinken is met iOS.
    Vele van deze ‘nieuwe’ functies’ kan ik al lang gebruiken op mijn (android) GSM.
    bv; Interactieve notificaties/ verschillende keyboard/ onderling communicerende apps… en AirDrop lijkt mij bijna hetzelfde te doen als Dropbox.

    Hoewel ik blij ben met deze update lijkt deze wel niet iets echt nieuw toe te voegen.

  13. ik heb ios 8 Beta staan op mijn ipad mini, en het is echt zeer onstabiel. en ik heb ook geen app “Health”

  14. Ik las net ff de toelichting op family sharing, maar kom tot de conclusie dat het niets toevoegd aan wat er nu ook al mogelijk is. Al die zogenoemde voordelen zijn nu al oplossingen voor.
    De echte wens van gebruikers is meerdere gebruikersaccounts, met verschillende bevoegdheden, op 1 ipad; en dat kan hiermee dus nog steeds niet.
    Maar ja daar valt niet extra mee te verdienen en het eerste wel…

  15. Panorama foto’s maken met je Ipad? Hahaha

  16. Origineel geplaatst door Monique
    Panorama foto’s maken met je Ipad? Hahaha

    Ga op een stedentrip en je ziet genoeg jokers die foto’s maken met hun iPad. Soms hele groepen.

  17. Origineel geplaatst door
    HealthKit: Apple’s gezondheidsplatform met bijbehorende app, waarmee je sportdata en medische data vastlegt.Dit gaat niks worden zoals passbook :/

    Huh? Passbook is super handig voor bv boarding passen. Hoe kom je er bij dat het ‘niks’ is?

  18. Ik maak heel graag foto’s met de iPad! Het werkt uitstekend! Ja, hij is een beetje onhandig groot en daarom zou een kleinere wel wat gemakkelijker zijn.Maar ja, mijn financiën reiken niet zo ver. Hoewel, heeft iemand een goeie hint voor wat ik dan ook zou kunnen gebruiken?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.