Reacties voor: iPad in vier maanden al populairste platform voor Instapaper

Marco Arment, de ontwikkelaar van de Instapaper-app, heeft gebruikscijfers bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat vooral veel mensen Instagram op de iPad gebruiken en dat het groepje gebruikers met oudere iOS-versies steeds kleiner wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. En terecht. Instapaper is een heerlijke app. Op de iPhone was het al leuk, maar het moment dat ik het voor het eerst op m’n iPad opende was het me duidelijk: dit is dé manier om alle internet-content te lezen die ofwel te lang is, of waar je geen tijd voor hebt.
    Persoonlijk vind ik het veel fijner werken dan Read It Later. Bovendien is de ontwikkelaar, Marco Arment, een sympathieke gast die altijd open staat voor vragen en suggesties en die precies weet waar hij mee bezig is.
    Ik zou geen dag meer zonder Instapaper kunnen.

  2. De combi Instapaper en evernote is een musthave voor elke IOS gebruiker.

    Met instapaper sla ik altijd alle websites op die ik later wil lezen. Het leuke hiervan is dat (bijan) alle reclame weg is en hierdoor het artikel veel beter te lezen is. Ik gebruik ook veel Evernote maar dat is meer mijn archief.

    Dus als een artikel leuk is en gelezen is dan clip ik het naar Evernote en hierdoor heb ik in Evernote het artikel zonder alle tierelatijntjes van de website want dat heeft instapaper al gefilteerd!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.