Reacties voor: iPad-houders: PadDock en Griffin Cabinet Mount

Met de Griffin Cabinet Mount en de PadDock kun je je iPad bevestigen in de kast, aan het keukenkastje, op je bureau of in de garage.
Lees het complete artikel → iPad-houders: PadDock en Griffin Cabinet Mount
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Erg… prijzig naar mijn mening.

  2. Wie bedenkt dit soort ongein. Even wegduwen als je kookt?
    En dan die andere. Koop je een apparaat dat met zorg is vormgegeven en dan zet je die vervolgens in zo’n wanstaltige houder met ingebouwde speakertjes. Wordt dat ding ook in “boerebond” uitvoering geleverd? Jammer, is vast een markt voor.

  3. Ik heb de AppleCase voor de iPad, kan ik hem makkelijk meenemen en beschadigt de iPad niet. Maar overal inklikken, uitklikken, indoen, uitdoen. Niets voor mij.
    Maar ik kan me voorstellen dat het voor mensen werkt.

  4. Met de standaard Apple Case of een vergelijkbaar model met stevige flap is er een eenvoudige en goedkope oplossing.

    Op een antal plekken, waaronder onder een keukenkastje, heb ik een korte handdoekstang geinstalleerd (IKEA Bygel €1,99). Je steekt de flap er door en de iPad hangt in landscape.

  5. @Mark:

    Goed idee. Onthou ik.

    Ik zet de mijne op de magnetron die op de vriezer staat. Precies de goede hoogte. Werkt ook.

  6. @Mark:

    Dat is inderdaad een heel goed idee, een artikel op iPadclub waardig. Helemaal zonder risico lijkt het me niet, je moet goed opletten dat de klep niet zo los zit dat de iPad uit zichzelf van de buis kan glijden; maar in de meeste gevallen zal dat gevaar niet groot zijn.

  7. @maurice
    Omdat de klep vrij stijf is, valt het risico mee. Gehangen aan een horizontaal vlak, is de wrijving tegen de muur meer dan genoeg.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.