Reacties voor: iPad heeft geen effect op MacBook-verkopen

De verkoop van iPads heeft geen effect op MacBooks, blijkt uit cijfers van Gene Munster. Voor volgend jaar zou Apple wel eens 25 miljoen stuks kunnen verkopen.
Lees het complete artikel → iPad heeft geen effect op MacBook-verkopen

Reacties: 12 reacties

  1. hahahaha: rond af naar 18 miljoen, zo ff 7 miljoen euro minder…het blijft natte vingerwerk

  2. Ik zit maar te wachten op die iPad…

  3. Ik denk juist eerder dat het tegenovergestelde nu gebeurd. Omdat de iPhone en iPad nu goed worden ontvangen, denk ik dat mensen 1+1=2 denken en dus ook aannemen dat de mac even goed is of zelfs beter(in mijn geval zeker waar). Dat denk, ten minste.

  4. via Duitsland super de luxe aangekocht en bij een vriend laten bezorgen.
    Het maakt in alles waar wat je verwacht, en ik was best kritisch ik gebruik echter mijn mac book pro wel minder maar mijn iphone veel minder. het kleine toetsenbord van de iphone begint te vervelen.

  5. Maar ja was ook niet de bedoeling van de iPad. Het moest gat vullen tussen smartphone en laptop (desktop). Dus dat is aardig gelukt en ook mooi dat het niet ten koste gaat van de verkoop van macbooks. Dus misschien dat steve voor 2011 een nieuwe coltrui en spijkerbroek kan kopen.

  6. Grappig, bij mij is het precies hetzelfde gegaan, eerst iPhone en iPad en net een MacBook pro 15″ i7 gekocht. Samen met iPad beste aankoop ooit :)!

  7. @Lorenzo:

    bij mij gaat het die kant ook op. Heb nu een iPhone, straks een ipad en later zeker een mac! Ben helemaal om. Nooit meer dat gek#t met Windows!!

  8. Ooit liep ik te vloeken op de eerste iPhone, daarna toch maar eens mee gespeeld en helemaal verkocht. iPhone aangeschaft, daarna een MacBook Pro en uiteindelijk komt er ook nog wel een iPad in, als ik de centjes er voor heb.

  9. Ik heb vijf iPods in huis, iPhone, sinds een paar maanden de iMac en ik zit vol verwachting te wachten op de iPad. Het is een uit de hand gelopen hobby of zo iets. Ben iig helemaal verslaafd aan al dat spul.
    Windows komt er hier nooit meer in!

  10. Hier precies hetzelfde. Eerst de iPhone 3G ( mag nu al verlengen, dus dat wordt op zeker de iPhone 4), daarna Macbook Pro 15″ i5 aangeschaft en vorige week mezelf verwend met de iPad 64gig 3G. Wat een feest. Eindelijk van dat Windows af. Alles werkt gewoon sneller, makkelijker en stabieler.

  11. Nou bij mij werkt het wel zo. Ik was van plan een witte MacBook 13″ te halen maar heb gisteren een iPad 32GB Wifi besteld omdat ik mezelf bedacht heb dat ik als ik van huis ben niet veel meer doe dan internetten en wat kleine office taken. Netwerkmogelijkheden, opslagruimte en het gemak van een fullsize toetsenbord zijn dan niet nodig. Een iPad is dan een veel prettiger apparaat om elke dag mee te nemen. Voordeel hierbij is ook nog dat het een veel toegankelijker apparaat is om ‘even’ een game op te spelen, en dat de software, hoewel beperkt in verhouding met een volwaardige computer, vrij goedkoop is. En mocht ik een toetsenbord willen dan koop ik wel een bluetooth bordje 🙂
    Mijn laptop thuis draait iig op Windows 7 en dat is echt een enorme stap voorwaarts voor Microsoft. Alles loopt soepel op mijn bijna 3 jaar oude Vaio. Daar stap ik voorlopig niet van af, hoewel ik echt wel gecharmeerd ben van de vormgeving van zowel de MacBooks zelf als Mac OS. Maar voorlopig, als ik dus grote projecten moet doen gebeurt dat dus gewoon thuis op de Windowsbak.

  12. Ik heb lang naar de (nieuwe) MacBook Air verlangd maar sinds ik een iPad heb is deze wens geheel verdwenen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.