Reacties voor: iPad gisteren ook in 7 andere landen gelanceerd

In Hong Kong, Singapore en 7 landen ging de iPad gisteren in de verkoop. Hong Kong is als poort naar Azië belangrijk, omdat het aangeeft hoe de iPad in landen als China zal verkopen. De eerste reacties zijn hoopgevend.
Lees het complete artikel → iPad gisteren ook in 7 andere landen gelanceerd

Reacties: 6 reacties

  1. Een iPad met een Honk Kong virus ofzo???

  2. Nou dat is nog altijd een marge van 25% dus de winst is echt wel behoorlijk en zeker in dat land is dat lekker verdienen! Geef die man eens ongelijk 🙂

  3. Precies 🙂 Voor Apple natuurlijk mooi dat ze ook daar als warme broodjes gaan, word flink cashen voor ze 🙂

  4. In nieuw zeeland was de release om te huilen. De ipad werd gelanceerd in maar ongeveer 7 steden en online is hij nog niet te koop. Dus ik ben verplicht om nog te wachten totdat hij via de apple site te bestellen is.

  5. Het kan verkeren. Ik wilde eigenlijk toch wachten op de Ipad 2 met een camera ofzo. Geen haast. Maar moest in de buurt van Alkmaar zijn en belde spontaan de Media-markt; alle apparaten/ versies waren ruim op voorraad en de winkel was rustig dus reserveren was niet nodig (kon ook niet). Uurtje later naar binnen gerend en na betaling in ongeveer 8 minuten (end lopen ….) weer buiten. Gekte in Alkmaar? Gelukkig niet.

  6. @bimer:

    Gisteren hier ook de stoute schoenen aangetrokken en naar de MM in Cruquius (Hoofddorp) gereden…geen enkel probleem, stapels ipads en slechts een enkele nieuwsgierige klant bij de demo modellen. Alleen de 32Gb/3G was er niet meer.
    Bij de kassa gevraagd naar de drukte, maar vrijdag was er alleen het eerste kwartier even een aanloop, verder business as usual…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.