Reacties voor: iPad-gebruikers geplaagd door problemen met Wi-Fi

Verschillende iPad-gebruikers worden geplaagd door problemen met draadloze Wi-Fi-netwerken. Andere apparaten functioneren zoals het moet, maar bij de iPad valt het signaal gedeeltelijk of helemaal weg.
Michel Lusthof -

Reacties: 16 reacties

  1. Het risico van een early adaptor! Ik wacht wel op de NL versie en hopenlijk hebben ze tegen die tijd een oplossing bedacht.

  2. Ach ik stel wel ff een mac filter in als morgen me iPad komt.

  3. hoe doe je dat ? en wat houdt dit exact in ? @Donstil:

  4. En zijn we nogsteeds teleurgesteld dat nederland als een van de laatste landen de iPad krijgt?

    dat geeft apple tijd om het te fixen voor het hier gelanceerd gaat worden denk ik dan maar.

    dan ben je als Hollander die de eerste golf iPads in NL koopt in ieder geval geen early adopter inclusief de kinderziektes. die zijn er dan waarschijnlijk als uit en zitten in de units van alle andere iPad gebruikers die al 3 a 4 maanden lol of pech hebben met hun iPad.

  5. Origineel geplaatst door Donstil
    Ach ik stel wel ff een mac filter in als morgen me iPad komt.

    Als je wilt, mag je wel even testen of het inderdaad, zoals ik in het artikel aangeef, verschil maakt of je een WEP-beveiligd netwerk of een WPA-beveiligd netwerk gebruikt. Ik heb zelf geen iPad, dus dat is een beetje lastig. Misschien ondervind je wel helemaal geen problemen. Dat zou ook nog kunnen natuurlijk.

  6. Origineel geplaatst door laurent
    hoe doe je dat ? en wat houdt dit exact in ?

    Je geeft gewoon het mac adres van je iPad (kan je vinden bij instellingen/settings) in bij het configuratie scherm van je router. Meestal staat deze optie bij de WLAN beveiliging instellingen. Let wel op dat wanneer je deze optie activeert alleen die mac adressen die je hebt toegevoegd verbinding hebben tot je draadloos netwerk.

  7. dit werd gepost door Apple :

    http://support.apple.com/kb/TS3304

  8. Meteen de iPad de schuld geven, standaard digibeet reactie.

    De oorzaak ligt meestal aan het kanaal.
    – router resetten;
    – kanaal aanpassen;

    Zijn de eerste stappen men dient te doen voor men klaagt.

  9. Zoals elk apparaat, ook hier eerst de kinderziektes uit laten zieken….. iPad versie 3 (2012) wordt pas zoals iedereen het verwacht!!!!

  10. Bij mij thuis doet de iPad het prima (draadloos internet via Time Machine). Bij mijn ouders (airport express) kreeg ik slechts 1 streepje.

  11. Denk je nou werkelijk dat Apple een hardware fout maakt? Lol…

  12. Het valt mij inderdaad ook op dat mijn iPad maar 1 streepje geeft terwijl mijn Imac volledig ontvangst meld. Ik heb hier een time capsule met wpa2 beveiliging. Zit nu op de bank met mijn iPad en zit nu 3 meter dichterbij de zender met volledig ontvangst!

  13. @Jan B: zit jij momenteel in nederland of in amerika ?
    en wat voor router gebruik je ?

  14. @Laurent: ik zit in Nederland. Ik heb al jaren een router van SMC icm een Apple Time Capsule (de wifi zender)

  15. Heb al jaren m’n beveiliging uit helaas…
    Apple TV, sommige iPhones en iPad werken niet stabiel op een Airport Extreme netwerk. Nooit gedaan ook…
    Altijd nieuwste van nieuwste gekocht, laatste firmware, mocht niet baten…
    Een van de mindere kanten van Apple…

  16. Origineel geplaatst door mark
    Heb al jaren m’n beveiliging uit helaas… Apple TV, sommige iPhones en iPad werken niet stabiel op een Airport Extreme netwerk. Nooit gedaan ook… Altijd nieuwste van nieuwste gekocht, laatste firmware, mocht niet baten… Een van de mindere kanten van Apple…

    grappig hier werkt het namelijk als een trein in de zelfde opstelling. Misschien moet je de gebruiks handleiding of apple care een keer raadplegen waarom het precies bij jou niet werkt.

    1 probleem bij jou en nog een paar wil niet zeggen dat hetvoor iedereen geld. Als dat wel zo was dan hadden al die producten terug geroepen geweest. Productie fouten zitten er altijd tussen dus ik zou eens terug gaan met je airport extreme als die het niet goed doet. Niet gaan zitten klagen maar er wat aan doen.

    dat lucht veel meer op dan de boel zwart maken.
    any way. Ik hoop dat ze de problemen op kunnen lossen voor de mensen. en anders de zelfde tip. Ga terug naar de winkel en eis een goed werkende iPad. je hebt een jaar garantie notabene. gaan ze in plaats daarvan op internet lopen miepen. nee dat schiet op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.