Reacties voor: iPad-databundels van T-Mobile Duitsland gelekt

Er zijn tarieven uitgelekt die T-Mobile Duitsland voor de iPad wil gaan rekenen. Daarbij betaal je 3 tot 5 euro per dag of een maandabonnement van 20 euro.
Lees het complete artikel → iPad-databundels van T-Mobile Duitsland gelekt
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. “Heb je bijvoorbeeld geen abonnement bij T-Mobile lopen, dan kun je voor €4,95 een 1GB databundel via Xtra web’n’walk DayFlat afsluiten”
    Dat is ook per dag, misschien interessant om er bij te vermelden.

    Hmm, DayFlat… zou dat per week zijn? Maar het staat er nu bij.

  2. “Omdat de abonnementsprijzen van T-Mobile Duitsland niet zoveel verschillen van Nederland….”

    Ik kom veel in Duitsland en heb misschien iets gemist, maar volgens mij liggen de prijzen daar een stuk hoger dan in Nederland. Als voorbeeld het goedkoopste iPhone abbonement van T-mobile is 24,95 en bestaat uit internet flatrate maar zonder gratis SMS en zonder gratis telefoon minuten (wel gratis bellen in weekend). Als je doordeweeks wilt bellen en SMSen zul je flink duurder uit komen.

    Vergelijk dit maar met het goedkoopste (30 euro) abbonnement van T-mobile NL dat flat rate internet, gratis 300 minuten bellen en 300 SMSjes heeft.

  3. als je het mij vraagt blijven het idiote prijzen voor zeer trage verbindingen.

    Ik betaal nu meer dan 60euro abo voor mn iPhone.
    Het zou zo moeten zijn dat ik mijn iPhone internet op een officiële manier gewoon onbeperkt voor andere apparatuur moet kunnen gebruiken.

    Ze willen natuurlijk extra cashen, maar 20euro extra voor een 3G verbinding die werkt als je geluk hebt is niks voor mij, dan maar jailbreaken.

  4. Waarom zou je een databundel af willen nemen? Ik gebruik met de iPad de databundle van mijn iPhone om te internetten.

  5. Wat een belachelijke prijzen weer voor het beetje data dat je mag binnenhalen.

    De prijzen voor mobiel internet van laptops ed. (waaronder de iPad) blijven onrealistisch hoog.

  6. Origineel geplaatst door Luc p
    Waarom zou je een databundel af willen nemen? Ik gebruik met de iPad de databundle van mijn iPhone om te internetten.

    wanneer je geen zin hebt dat je iPhone leegloopt wanneer aan het internetten bent

  7. Origineel geplaatst door Martijn
    …Vergelijk dit maar met het goedkoopste (30 euro) abbonnement van T-mobile NL dat flat rate internet, gratis 300 minuten bellen en 300 SMSjes heeft.

    Volgens mij heb je voor 30 euro p/mnd het i-150 abo.
    Het i-300 abo kost 45,- p/mnd.

  8. Zou je in principe geen 2e simkaart aan kunnen vragen? En dan de eentje in de ipad voor de 3G. Dat zou helemaal mooi zijn, anders zou ik gewoon wifi tetheren met de iphone met een externe batterij erbij ofzo…

  9. @Nigel:

    Tweede simkaart? Dan zou je met z’n tweeën van 1 abonnement kunnen genieten als je m in een andere telefoon doet, daar trappen ze niet in hoor 😉

  10. Origineel geplaatst door Nigel
    r dag betaalt met een

    Ik weet niet hoe het nu is, maar vroeguh kon ik met een duo sim, maar 1 vd 2 toestellen tegelijk gebruiken. Ik had toen zo’n in de auto geintegreerde telefoon met sim kaart. Als ik dan de auto startte moest ik de gewone telefoon uitzetten om de auto op t netwerk aan te kunnen melden.

  11. Ik vindt ‘t gewoon oplichterij als je al met een iPhone incl flat free rondloopt daar ook nog ‘s een extra abbo te moeten afsluiten voor hetzelfde netwerk voor je ipad.

  12. Dual sim heet dat. Het werkt wel tegelijk maar er kan voor telefonie maar 1 sim op het netwerk aangemeld zijn. Maw: het wordt volstrekt labiel waar gesprekken en sms uitkomen en nog vaker komt het op beide sims niet aan, krijg je het uren of dagen later pas.

  13. Waarom zou je een databundel af willen nemen? Ik gebruik met de iPad de databundle van mijn iPhone om te internetten.

    Hoe doe je dat dan eigenlijk?

  14. Zo zie je maar weer dat we nog lang niet klaar zijn van dat gegraai. Men durft te praten over lte of wimax, maar ze hebben dat hele 3g gebeuren nog niet eens opengegooid. Dat bestaat al jaren, maar je mag nog steeds maar een paar 100mb downloaden en hoppa, ze gooien er een cap op.

    Nu ook, hoop van de toren geblaas over lte en dat het 100mbps aankan. Ja, kan ja…maar als consument merk je daar geen ene hol van. UMTS is ook 7,2mbps. Nou er is geen provider die het aanbied op die snelheid. Je krijgt nu gewoon een verkapte 3 x wap snelheid op je telefoon.

    Tis gewoon triest hoe men voorop wilt lopen met nieuwe technologieen, maar men wilt niet dat de consument er van geniet. Tis gewoon patsen op reclamefolders dat je het hebt om daarna flink te cashen.

    Nee, dat men er nog instinkt, zoals de iPad 3G, dat snap ik nog steeds niet.

  15. Ik doel lekker wifi only xd

  16. Voorlopig is het sowieso nog wachten want NL providers geven nog geen microsim uit zover ik weet. Dus die 3G heb je voorlopig nog niks aan.

  17. Beter a wifi model and a 3g wifi dongle , least then you can use a normal sim and have a beter signal than crappy t-mobile gives , 3g wifi dongles cost €20 and work on any product that uses wifi

  18. Origineel geplaatst door Thumper_uk
    Beter a wifi model and a 3g wifi dongle , least then you can use a normal sim and have a beter signal than crappy t-mobile gives , 3g wifi dongles cost €20 and work on any product that uses wifi

    How?

  19. @Jacq:

    het is een soort apparaat en daar stop je je sim kaart in
    het apparaat ontvangt de 3G verbinding van je sim kaart
    en vervolgens gebruikt die de internet vebrinding van de sim kaart om een wifi netwerk uit te zenden
    waar je vervolgens weer je iPad op kan aanmelden

  20. Thnx Owain, dat begrijp ik. Maar die heb je niet voor 20 euro.
    Een dongle misschien via eBay, daarbij denk ik aan USBstickjes, geen minirouter.

  21. Te prijzig voor een relatiev nutteloos apparaat.. geen usb aansluitingen etc. Ik neem voldoende met me iPhone 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.