Reacties voor: iPad-concurrent Kindle Fire van Amazon onthuld

Amazon heeft het doek getrokken van haar Kindle Fire 7 inch-tablet. De iPad-concurrent heeft geen 3G of camera's aan de voor- en achterkant, maar gaat wel maar 199 dollar kosten.
Lees het complete artikel → iPad-concurrent Kindle Fire van Amazon onthuld
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. potentiële grote concurrent van de iPad.hahahaha
    en we liften allemaal mee op het suc6 van Apple…

  2. Hm.. Vind’m wel cool eigenlijk, maar ben benieuwd of deze Kindle “Fire” het reeds riante kasteel dat “iPad” heet kan platbranden..

  3. Zie dit niet echt als grote concurrent voor de iPad, is toch meer op de ebooks gericht deze kindle. Desalniettemin vind ik hem er goed uitzien en voor een schappelijke prijs..

  4. Looks cheap, precies zoals de prijs. Hij is op een heel andere doelgroep gericht dan de iPad, Apple hoeft zich weinig zorgen te maken!

  5. Prima dat er meer concurrentie komt, dat komt de innovatie alleen maar ten goede. En houdt Apple scherp, want dat zal wel nodig zijn en blijven !
    Voor de veel-lezende consument is dit wellicht een goed alternatief voor een e-reader; voor de iPad gebruikers zal dat moeten blijken. Voor zakelijke iPad gebruikers lijkt me de Amazon tablet nog niet een goede vervanger voor de iPad…

  6. Het ziet er mooi uit.Maar je kunt het niet als iPad concurrent beschouwen natuurlijk maar het heeft een mooie prijs en dan heb je wel een soort tablet!

  7. 7 inch en android 2.1 ? wat is verschil met de 7 inch samsung galaxy wat niemand meer wil ?

  8. Android 2.1 lkan je natuurlijk op geen enkel punt een ‘concurrent’ voor de iPad noemen.

    Dat gecombineerd met het 7″ schermpje en 8 Gb geheugen en je weet in welke vijver dit dingetje vist.

  9. Concurrent van de iPad? No way! Less than half the starting price of the iPad. But also half the quality.

  10. Neeeeeeeeeeeeeee!
    Is Amazon eindelijk een beetje in trek, doen ze dit!!!
    Welke &$*& dacht: Goh, Android 2.1, dat zal wel erg geschikt zijn voor tablets. Sukkels, dat zijn ze bij Amazon!

  11. In vergelijkingen kom ik niet de al oude versie 2.1 tegen maar 2.3. Dit lijkt me iets om in het artikel aan te passen. In Engelstalige landen zal deze voordelige dual core tablet zeker goed gaan scoren maar meer concurrentie zijn voor de duurdere Android tablets dan de iPad. Kortom de duurdere Android fabrikanten die al zo slecht verkochten, kunnen nu helemaal inpakken. Dus m.i. meer een Samsung Galaxy tablet killer dan een iPad killer!

  12. Als het meer een Samsung killer is, dan brengt het Android als tabletOS ook naar beneden door de gebruikerservaring van Android op tablets te verslechten door geen Android 3.x te gebruiken. Wat dan weer het vertroiwen in Android doet dalen…. M.a.w.: deze waarschijnlijk erg succesvolle Android tablet kan wel eens Android zelf het vuur aan de schenen leggen 😉

  13. Tot nu toe geen iPad killer. Ik had van Kindle een iPad look a like verwacht met extra functies voor de helft van de prijs. Dit is natuurlijk een lachertje vergeleken met de iPad en als de iPad 3 uit komt dan worden er vast weer records verbroken!!

  14. Leuk, meer als dat is het niet. Dus 100% geen ipad killer en dus ook geen concurrent.

  15. Origineel geplaatst door BertIn vergelijkingen kom ik niet de al oude versie 2.1 tegen maar 2.3. Dit lijkt me iets om in het artikel aan te passen.

    correctie Amazon heeft toch op basis van Android 2.1 een geheel eigen versie gemaakt zonder toegang tot de Android market zodat je het wellicht helemaal geen Android meer kunt noemen. Een interessant en gedegen ( Engelstalig) artikel waarin veel vergelijkingen met de aanpak van Apple worden gemaakt vindt je op http://www.cultofmac.com/116164/not-only-is-the-kindle-fire-the-first-real-alternative-to-ipad-it-foretells-the-ipad-mini-opinion/

  16. Maar dan gebruik je dus een oudere versie, die (misschien) geen (beveiligings-) updates meer krijgt? Loop je dan geen enorm risico?

  17. Voor mensen die twijfelen aan een iPad vanwege de prijs en vooral naar een mooie ereader zoeken is dit zeker een interessant apparaatje. Je kan immers twee van deze apparaten kopen voor de prijs van één iPad. Slim van Amazon dat ze zo goedkoop aanbieden, ze hebben door dat ze vooral winst gaan maken door content van Amazon te verkopen aan de bezitters van deze device.

  18. 7″ is gewoon te klein om boeken te lezen. Van mij mogen ze gerust een tab uitbrengen op full size a4

  19. Origineel geplaatst door stardust
    7″ is gewoon te klein om boeken te lezen. Van mij mogen ze gerust een tab uitbrengen op full size a4

    Voor het lezen van tekst boeken gaat dat prima, echter vind ik het lezen nog steeds het fijnst op bijvoorbeeld de Kindle 3. Ook bij deze nieuwe Amazon tablet zie ik een behoorlijke scherm reflectie net zoals bij de iPad.

  20. Goh nou ik was vol verwachting waar ze mee zouden komen. Wat een teleurstelling. Is gewoon een ripoff van de Samsung galaxy tab 7inch. Concurrent van de iPad haha nooit niet dus.

    Ipad staat op eenzame hoogte ver van alle Andriods af!

  21. Wel een iPad killer als de accuduur net zo goed is, de prijs is al beter en het formaat is mobieler.

  22. En niet te vergeten… Amazon biedt content aan. Iets wat de iPad ook altijd gehad heeft, en zeker meegeteld heeft voor z’n succes. Alle andere tablets hebben dit altijd moeten missen.

    Dus dit kan best een goed verkopend dingetje worden.

    De Kindle Touch met E-ink voor 99 dollar is ook niet verkeerd.

  23. Toch wordt er gezegd dat de Kindle Fire een zeer gevaarlijke concurrent is van Apple iPad. Denk dat Apple het er nog wel moeilijk mee gaat krijgen…

  24. Hoe kan je dit nu vergelijken met een iPad? Je vergelijkt toch ook geen appels met peren lol

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.