Reacties voor: iPad Camera Connection Kit ook te gebruiken met usb-headsets en toetsenborden

De iPad Camera Connection Kit van Apple blijkt ook geschikt om usb-accessoires aan te sluiten, zoals toetsenborden en headsets.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Om de iPad goed in combinatie met een toetsenbord te kunnen gebruiken heb je wel een houder nodig die ruimte biedt voor de connector

    Je kan de connector natuurlijk ook gewoon achterin je dock steken;)

  2. Of de standaard iPad Dock, dan stop je de connector gewoon waar je normaal de USB/DOCK kabel op aansluit bij de Dock, of gaat dit niet werken?

  3. Ook handig

    Als je, je Apple Keyboard (met 2usb poorten erop aansluit) dan kan je er meerdere camera’s ook hangen en eventueel kan je ook een hub aan je iPad hangen voor meerdere camera’s!

  4. enig idee waar je Camera connection kit kan kopen voor redelijke prijs? In USA komt het neer op her dubbele door verzendkosten e.d.

  5. Kunnen jullie niet eens iets niet van een andere site plukken? zelf nieuws zoeken bijvoorbeeld? want als ik iets lees op gizmodo.com, engadget.com of tuaw.com dat over iphones of ipads gaat wordt het meestal binnen het uur bijna letterlijk vertaald hier op gezet. hetzelfde verhaal met iPhoneclub.nl

  6. Kan je hem ook als extern hard disc gebruiken? Dat je dus een 32GB kaartje erin zet met films erop en dat gewoon kan bekijken?

  7. Origineel geplaatst door BillSplate
    Kan je hem ook als extern hard disc gebruiken? Dat je dus een 32GB kaartje erin zet met films erop en dat gewoon kan bekijken?

    Het ding importeert compatible media. Je kunt ervoor kiezen om alleen de film die je wilt gaan kijken te importeren en hem daarna weg te gooien van je iPad. Zo kun je op vakantie gewoon een hele zwik films meenemen.

  8. Origineel geplaatst door hiohoihoi
    Kunnen jullie niet eens iets niet van een andere site plukken? zelf nieuws zoeken bijvoorbeeld? want als ik iets lees op gizmodo.com, engadget.com of tuaw.com dat over iphones of ipads gaat wordt het meestal binnen het uur bijna letterlijk vertaald hier op gezet. hetzelfde verhaal met iPhoneclub.nl

    Helemaal mee eens!! De kwaliteit is beneden alle peil aan het raken, gewoon ordinair copy-paste (met een vleugje Google Translate). Ik switch steeds vaker naar de genoemde engelstalige sites, zijn nog uitgebreider ook!

  9. Origineel geplaatst door hiohoihoi
    Kunnen jullie niet eens iets niet van een andere site plukken? zelf nieuws zoeken bijvoorbeeld? want als ik iets lees op gizmodo.com, engadget.com of tuaw.com dat over iphones of ipads gaat wordt het meestal binnen het uur bijna letterlijk vertaald hier op gezet. hetzelfde verhaal met iPhoneclub.nl

    Dan kom je hier toch gewoon niet meer, dit is toch handig voor mensen die geen Engels kunnen lezen?

    Maar jij bent vast heel goed in het vergaren van nieuws en spreekt 30 talen vloeiend. Zeg eens, is het niet vermoeiend om God te zijn?

  10. wat een niet realistische verwachtingen! Hoe kan een kleine gratis site als ipad planet nu zelf nieuws vinden over een onderwerp dat zich thans vooral in de USA afspeelt! Alsof ze zich journalisten daar kunnen veroorloven.

    Natuurlijk kan je het zelf het nieuws bij elkaar sprokkelen op Amerikaanse sites maar ik vind het wel handig deze ipadclub. Ga er vooral mee door en dank!

  11. Origineel geplaatst door greycat
    wat een niet realistische verwachtingen! Hoe kan een kleine gratis site als ipad planet nu zelf nieuws vinden over een onderwerp dat zich thans vooral in de USA afspeelt! Alsof ze zich journalisten daar kunnen veroorloven.Natuurlijk kan je het zelf het nieuws bij elkaar sprokkelen op Amerikaanse sites maar ik vind het wel handig deze ipadclub. Ga er vooral mee door en dank!

    Helemaal mee eens, iPadclub en iPhoneclub zijn een prachtig staaltje werk. Het heeft mij twee jaar geleden prima geholpen met de eerste iPhone en nu weer goede tips en een prima review over de iPad.
    Gonny, ga zo door. Bedankt…

  12. @alger:

    *thumbs up*

    this site remains the best site for getting a normal quantity of high quality and relevant articles, with the added bonus of local things such as the 9292ov pro app news.

    understand dutch though don’t speak it.

  13. Origineel geplaatst door greycat
    enig idee waar je Camera connection kit kan kopen voor redelijke prijs? In USA komt het neer op her dubbele door verzendkosten e.d.

    http://www.iphoneservicepoint.nl/apple_ipad/apple_ipad_camera_connection_kit.html

  14. Origineel geplaatst door hiohoihoi
    Kunnen jullie niet eens iets niet van een andere site plukken? zelf nieuws zoeken bijvoorbeeld? want als ik iets lees op gizmodo.com, engadget.com of tuaw.com dat over iphones of ipads gaat wordt het meestal binnen het uur bijna letterlijk vertaald hier op gezet. hetzelfde verhaal met iPhoneclub.nl

    Houdoe!

  15. Ik vind dat jullie niet zo moeten zeuren over dat deze site niet zelf zijn nieuws haalt. Ik kom bijna dagelijks op deze site, en ik vind het prachtig dat Gonny ons informeert over de iPad zodat we weten of we hem wel of niet moeten kopen. Niet zeuren en Gonny, ga zo door! 🙂

  16. Weet iemand toevallig of je eventueel een printer op de connection kit kunt aansluiten??

  17. Ideaal, direct gekocht.

    Ik zag hem op http://www.ipadkopen.com staan. Staan veel andere accessoires ook bij. Apple accessoires kosten iets meer dan straks bijivoorbeeld in NL maar je hebt het wel direct!

  18. Heerlijke site! Bedankt voor jullie inzet!!

  19. Nu nog een webcam erop aan kunnen sluiten 🙂 .

  20. Origineel geplaatst door hiohoiho iKunnen jullie niet eens iets niet van een andere site plukken? zelf nieuws zoeken bijvoorbeeld? want als ik iets lees op gizmodo.com, engadget.com of tuaw.com dat over iphones of ipads gaat wordt het meestal binnen het uur bijna letterlijk vertaald hier op gezet.

    Wat moeten ze dan? Het zelf verzinnen ofzo? Die sites vergaren het ook weer elders, en krijgen vaak het eerste nieuws omdat ze zo groot zijn. Gaat je als NL site sowieso nooit lukken.
    Ik heb diep respect voor de makers hier, Gonny voelt zich ook nooit te beroerd om mensen te helpen en ik denk dat er heel wat mensen vragen stellen op een dag. (inclusief ik als ik na 2 uur Googlen nog niks snap van de UPS pakketstatus van mijn iPad).
    Ik denk dat er maar weinig mensen zo passioneel bezig zijn met hun website. Bedankt daarvoor makers!

  21. Hallo, kun je er ook een printer op aansluiten??

  22. Weet iemand ook of dit dezelfde connector is als de connector die werkt op de iPod 5?

  23. @roonell Dat vroeg ik me ook af dus heb het al geprobeerd maar dat werkt helaas niet.

  24. Nou iksteek de sd-card reader erin en meteen een error melding dat de card-reader niet wordt ondersteund door de i-pad :-(((

  25. Kun je er ook een mobiel internet dongel op aansluiten? Dan koop ik de 64GB ipad in plaats van de 32GB+3G

    Thanx!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.