Reacties voor: iPad Cam-Case geeft de iPad een webcam (concept)

De iPad Cam-Case is nog een concept, maar wel een slim idee. De case bevat een camera, die als webcam te gebruiken is.
Lees het complete artikel → iPad Cam-Case geeft de iPad een webcam (concept)

Reacties: 5 reacties

  1. ziet er leuk uit, ik hoop dat er ooit nog en webcame komt die gewoon boven op je ipad zit zonder hoes

  2. Ik vermoed dat Apple in de versie met een eigen cam komt. Uit vorige berichten bleek dat er in de iPad al plek voorzien was voor een webcam, volgens mij heeft Apple deze er op het laatste moment uitgelaten omdat je de iPad dan niet meer in alle mogelijke richtingen kan draaien (zoals ze in het promo filmpje laten zien). Een mogelijkheid is dat ze de cam tussen de pixels van het scherm verwerken (hier hebben ze al een patent op).
    Ik ben in ieder geval blij met m’n iPad zoals ie is. En sla waarschijnlijk de volgende 2 generaties over om bij generatie 4 terug in te stappen. Zo’n case met cam zou dus best handig zijn, als de prijs redelijk is.

  3. @Jonas Smets: het hebben van de patenten is geen garantie dat je het kan waar maken en op de markt kan zetten.

    Zo zijn namelijke een hoop mensen rijk geworden door gewoon wat te bedenken en het te patenteren en het vervolgens nooit op de markt zetten.

    Als iemand het maakt dan krijg je hun in je nek omdat je hun patentn hebt geschonden.

    Los daar van het zou wel mooi zijn als Apple het lukt in het scherm een camera te verwerken in plaats an ergens boven in de zwarte rand.

  4. Ik zie wel gebeuren dat apple zelf toch nog als andere hier zeggen een cam erin gaat bouwen. We hebben nu faceTime van iPhone 4 naar iPhone 4 en die heeft dezelfde chip dus ik zie wel gebeuren dat ze gaan kijken voor faceTime op de iPad (2.0?).

    Maar verder leuk idee maar om nu een complete rand extra erbij te krijgen is ook weer overdreven. Alsof de iPad nog niet genoeg rand heeft.

  5. WOW Fantastisch!!! Dit is het gewoon voor een video skyper als ik!!! En je hebt je protective case en je webcam met speakers!! Als je dit nu ook in de standaard lederen map kan opbergen dan heb je voor mijn doeleinden perfectie bereikt. Nu heb ik wat de iPhone 4 betreft wel wat meer geduld totdat alle “bugs” eruit zijn.
    Nu een docking station of een Eipad houder en je kan em bij wijze van spreken naast je bed neerleggen en skypen 😀 iPad staat nu definitief boven een iPhone 4 op de To Get list

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.