Reacties voor: iPad blijft aan kop dankzij betere aanpak, zegt NVIDIA CEO

De CEO van NVIDIA denkt dat de iPad nog steeds blijft winnen van Android-tablets. Apple pakt de zaken op het gebied van verkoop, marge en marketing namelijk slimmer aan dan de fabrikanten van de ruim 200 Android-tablets.

Reacties: 7 reacties

  1. Ik weet het grootste geheim: ze waren de eerste. Dat heeft al het verschil voor zeker de komende vijf jaar gemaakt. Bijkomend voordeel van Apple’s koppositie is, dat meer mensen door ervaring ondervinden hoe fijn Apple producten zijn. Ze komen voor de hype, ze blijven voor de gebruikservaring.

    Dat is bij Android wel anders. Veel vrienden van me hebben Android gekozen als het best mogelijke alternatief om op hun (destijds iPhone-loze) netwerken te kunnen bellen. Maar nu de iPhone zo breed verkrijgbaar is, stappen veel van hen maar wat graag over. De openheid van Android is voor veel mensen alleen maar verwarrend.

  2. Probeer je Oma van 79 maar eens een Android of wat dan ook Pad uit te leggen… maar die van mij kan prima met de iPad overweg. Men vergeet dat het gros van de mensen gewoon ‘gebruikers’ zijn, en niks met technisch ingewikkelde zaken van doen wil hebben. In dat geval gaat er niets boven de gebruiksvriendelijkheid van iOS, en dus de iPad of iPhone.

  3. Toen de ipad 2 uitkwam wilde ik hem graag hebben alhoewel het geld er niet was, dus deed ik mijn best om me te beheersen. Dat is gelukt. Nu ben ik niet onbevoordeeld met mijn ipad 3G 64GB moet ik zeggen. Op dit moment hoef ik de ipad 2 niet meer. Ik mis de camera’s niet en geniet. Android kan wel heel mooi zijn, maar eenvoud heeft ook charme.

  4. Origineel geplaatst door Henk
    Ik weet het grootste geheim: ze waren de eerste. Dat heeft al het verschil voor zeker de komende vijf jaar gemaakt. Bijkomend voordeel van Apple’s koppositie is, dat meer mensen door ervaring ondervinden hoe fijn Apple producten zijn. Ze komen voor de hype, ze blijven voor de gebruikservaring.Dat is bij Android wel anders. Veel vrienden van me hebben Android gekozen als het best mogelijke alternatief om op hun (destijds iPhone-loze) netwerken te kunnen bellen. Maar nu de iPhone zo breed verkrijgbaar is, stappen veel van hen maar wat graag over. De openheid van Android is voor veel mensen alleen maar verwarrend.

    Henk wat jij zegt klopt helemaal. Ik begon vorig jaar met Ipad1, heb nu een Ipad2 en vorige week een nieuwe Imac 27″ full options besteld. Bij Apple denken ze eerst na over wat en hoe ze iets moeten maken, waarna ze de prijs heel arrogant en ruimschoots gaan bepalen voor hun goed ontwikkelde producten! Die andere firma’s zijn eerst bezig met, hoe kunnen we er het meeste aan verdienen en prutsen daarna iets in elkaar. Dit gaan we de komende jaren echt wel zien door de opkomst van alle Apple producten.

  5. @Henny van Arkel: Behalve dat apple niet de eerste was met een tablet.

    Ze hebben een minstens 10 jaar oud concept ontdaan van zijn mankementen en ge her introduceerd als veredelde ipod. Tablets werden er voor de ipad ook al verkocht. Alleen kon je er veel minder (lang) mee. Minder gebruikvriendelijk ev vaak voor één specifiek doel gemaakt.

    Apple heeft het voor de massa toegankelijk gemaakt. En de verstrengeling met itunes is een goude zet. Itunes is apples belangrijkste reden tot succes. Elk verkoop hit van apple heeft erviets mee te maken.

  6. Itunes??? Dat is HET nadeel van elk iOS apparaat…

    Origineel geplaatst door Kasuja
    @Henny van Arkel: Behalve dat apple niet de eerste was met een tablet.Ze hebben een minstens 10 jaar oud concept ontdaan van zijn mankementen en ge her introduceerd als veredelde ipod. Tablets werden er voor de ipad ook al verkocht. Alleen kon je er veel minder (lang) mee. Minder gebruikvriendelijk ev vaak voor één specifiek doel gemaakt.Apple heeft het voor de massa toegankelijk gemaakt. En de verstrengeling met itunes is een goude zet. Itunes is apples belangrijkste reden tot succes. Elk verkoop hit van apple heeft erviets mee te maken.

  7. Origineel geplaatst door Borgqueenx
    Itunes??? Dat is HET nadeel van elk iOS apparaat…Origineel geplaatst door Kasuja@Henny van Arkel: Behalve dat apple niet de eerste was met een tablet.Ze hebben een minstens 10 jaar oud concept ontdaan van zijn mankementen en ge her introduceerd als veredelde ipod. Tablets werden er voor de ipad ook al verkocht. Alleen kon je er veel minder (lang) mee. Minder gebruikvriendelijk ev vaak voor één specifiek doel gemaakt.Apple heeft het voor de massa toegankelijk gemaakt. En de verstrengeling met itunes is een goude zet. Itunes is apples belangrijkste reden tot succes. Elk verkoop hit van apple heeft erviets mee te maken.

    Linux-flower-power-open-source-minded gezien; ja idd, iTunes is kut, oplossing: jailbraik.
    Commercieel, marketingtechnisch, distributie-technisch, 3th party technisch gezien; nee. iTunes (+App Store) is een goude zet. [fanboy mode=on]Goud is wellicht zelfs onderschikt aan Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.