Reacties voor: iPad als koopje bij Amerikaanse discountwinkels (update)

De iPad is bij TJ Maxx voor 399 dollar te krijgen, 100 dollar goedkoper dan bij Apple zelf. Kiest Apple voor massaverkoop aan de gewone man?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. TJ Max heeft waarschijnlijk een partij zogenaamde ‘open box’ kunnen opkopen ergens. Dat zijn vaak nieuwe apparaten die niet meer in een gelsoten doos zitten en als zodaníg onder Amerikaanse wetgeving niet meer als nieuw verkocht mogen worden. Om nu te voorkomen dat een winkel die ook werkelijk nieuwe gesloten doos iPads verkoopt deze gaat verkopen, worden ze vaak gedumpt bij een externe partij.

  2. Dat openbox verhaal zou kunnen…. Maar dan zou het eerder een tijdelijk actie zijn niet? Ik denk eerder dat het een combinatie is van wat ze zeggen in het artikel. De overtollige voorraden opbranden voor de iPad 2.0 eraan komt en als bonusje de iPad introduceren aan het grote publiek (die het wel leuk vinden maar net te duur) via de lage prijs en de eindejaarsperiode….

    Sucks to be a Samsung Tablet over there :p

  3. Jammer dat je niet online kunt bestellen 🙁

  4. Misschien iets voor Ellen van FromUs2EU.com?
    Die kan er vast wel één voor je gaan halen.

  5. Apple teveel voorraad? Als er één bedrijf dat het just-in-time principe perfect beheerst is het Apple. Andere bedrijven zien met afgunst hoe Apple dat ‘kunstje’ beheerst. Er is nooit, nergens in de hele keten meer voorraad dan voor één week. Of het nu gaat om simpele onderdelen of kant-en-klare producten. Daar is his Steveness vrij fanatiek in omdat Apple in de jaren ’90 (voor hij terugkwam bij Apple) bijna failliet is gegaan aan te veel voorraad. Dus dat kan de verklaring niet zijn.

  6. Het is zwaar om een Nederlander te zijn,

  7. Zit er e en vertraging in replies, of werkt het niet vanaf iPad?

    Dit is slechts een tijdelijke aanbieding voor black friday…
    Winkel en discount dag no. 1 in de vs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.