Reacties voor: iPad als autoradio, ingebouwd in een Toyota

De website SoundMan Car Audio heeft als eerste een iPad ergens ingebouwd, om precies te zijn in het dashboard van een auto. Samen met een goede versterker de ideale manier of muziek te luisteren of films te kijken.
Lees het complete artikel → iPad als autoradio, ingebouwd in een Toyota
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Geniaal… ziet er stoer uit.. Dikke shiit.. straks 5.1 dolby er in en je kan movies kijken en weet ik het… echt gaat..

  2. Ik zie de mogelijkheden al voor me.. alleen wel heel veel kabeltjes kopen voor de nodige stroom.. al hij kan tien uur mee met video kijken.. hoeveel zou het zonder video kijken zijn?

  3. Probleem kan zijn dat je meer op je Ipad let dan op de weg. Ziet er stoer en gaaf uit, maar naar mijn idee is het volkomen nutteloos en zelfs gevaarlijk. Dan natuurlijk het risico dat de Ipad uit je wagen wordt gejat met alle schade die dat met zich meebrengt.

  4. Waarom kun je in auto’s niet standaard een iphone of iPod inklikken? Lijkt me geweldig: opladen, gps versterker, TomTom, internetradio en handsfree bellen in 1. En dat zonder irritante kabels of zuignappen.

    Of is het al op de markt en heb ik het gemist.

    iPad inbouwen is natuurlijk leuk, maar niet echt nuttig.

  5. Ziet er heel goed uit.

  6. Geniaal, dit moet wel een in-click ding zijn zodat als je parkeert hem eruit kan halen en in je tas kan doen of zo.
    ik zie de mogelijkheden al voor me, 3G ipad erindoen, elke site kan je bezoeken, muziek aan zetten, films voor de kinderen, tom tom op big screen, WOW ipad is eindelijk nuttig

  7. Geen goed idee voor in nederland dan houd je auto het hooguit een week vol 🙁

    Maarja ziet er vet uit!

  8. dat dit goed zal klinken is echter wel compleet debet aan de audison bit-one en de unieke mcintosh amp, die wel even van een andere orde bouwkwaliteit zijn dan de ipad

    (alsof je een sony xploid radio in een rolls inbouwt zeg maar)

  9. Dat is weer eens een andere carputer 😀 . Had al mac mini’s gezien en een hoop windows/linux dingen, maar dit is toch ook wel cool 😀 .

    Ze doen het btw ook meteen errug netjes inbouwen zeg 🙂 .

  10. Ziet er inderdaad erg mooi uit! Erg netjes gedaan ook. Ik zou persoonlijk geen video’s kijken tijdens het rijden maar voor muziek en navigatie is het top.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.