Reacties voor: ‘iPad Air met krachtiger A8-chip en betere camera’s deze maand in productie’

De nieuwe iPad Air krijgt een krachtiger A8-chip, betere camera's en gaat deze maand nog in productie volgens een Aziatische bron.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Ik denk al dit hele jaar als ik geruchten over iPads hoor met Touch ID dat dat helemaal niet logisch is… Bijna alle mensen gebruiken een smart cover om de iPad aan te zetten. Is het dan wel handig dat je je vingerafdruk op zo’n klein oppervlak moet leggen als de thuisknop? Bij iPhones (en iPods) is het logisch, daar zet je het apparaat vaak aan met de thuisknop en ligt je vinger gelijk op de scanner. Maar bij iPads? Pas als ze het introduceren áchter het scherm (zoals ook eerder in een patent is beschreven) vind ik het een nuttige toevoeging. Dan is het snel en logisch om te doen.
    Maar goed, dat is maar mijn mening.

  2. Natuurlijk is dat nuttig. Bovendien moet je die touchid niet gebruiken dus iedereen tevreden.

  3. Een camera met meer megapixels is niet per definitie betere kwaliteit. Mijn mobiel heeft een 8mb camera maar de kwaliteit is matig. Dus… Betere sensors graag.

  4. De iphone5s zou voor de toekomst zijn. Kijken wat daar nog van waar is,of tot je toch weer moet overstappen

  5. Die touch ID gaat straks voor veel meer dingen dan het ontgrendelen van het lock screen gebruikt worden. Het meest voor de hand liggende is het bevestigen van bestellingen.

  6. Touch id… Handig als je een kantoorbaan hebt.. Een werkman met een ruiger beroep zoals betonwerk, stucadoor, metselaar, timmerman.. Werkt touch id echt niet… En ja als ik hem op de dag van instelling gebruik wel na een paar uur noeste arbeid… Helaas..

  7. @boxerip: maak je geen zorgen, de 5s is de eerste telefoon van de nieuwe 64-bits generatie en gaat voorlopig nog wel even mee. Ik vrees zelfs dat de stap van 5s naar 6 veel minder schokkend is dan van 5 naar 5s. Het grotere schermformaat van de 6 zal de belangrijkste vernieuwing zijn en de 4G processor zal ook LTE Advanced aan kunnen, maar dat laatste is voor weinigen een upgrade reden. Meer een evolutie, zeker geen revolutie wat je misschien met een nieuw model zou verwachten. Of Apple moet nog een konijn uit een hoed gaan toveren…

  8. En bijna alle mensen hebben een hoes om hun iPad?? Nou ik niet, daar heb ik geen Air voor gekocht. Als ik hem opsla zit hij in een hoes, niet tijdens gebruik…

  9. Hopelijk ook wifi AC. Vroeger was Apple vooruitstrevend maar dit is vandaag toch eerder voorbijgestreefd door Samsung. Op het werk zijn we overgestapt op de TAB pro’s, nieuwe technologie, sneller en goedkoper. Zie nu de Mac Mini, wie koopt nog zoiets. Dit is de oudste technologie die er op de markt verkrijgbaar is en dan nog niet goedkoop. Apple TV, fantastisch toestel maar geen streaming mogelijkheden alla XMBC. Spijtig. Begrijp me niet verkeerd, de integratie van Apple tussen hun producten is nog niet gevenaard door eender wie en IOS8 zal dit nog benadrukken, maar Apple heeft de centen om nummer 1 te zijn, maar gaan dit vrees ik niet meer blijven. My 5 cents.

    Sjekke

  10. Origineel geplaatst door Sjekke
    My 5 cents.

    Zeke, hartstikke voorbijgestreefd…sure.

    PS, het is “my 2 cents” 😉

  11. Hopelijk gaan de iOS devices van 2014 ook een upgrade naar 2gb RAM krijgen 🙂

  12. Enkel en alleen met vingerafdruk, lijkt me onwaarschijnlijk. Het is nu ook mogelijk om het op andere manieren te ontgrendelen. Niet pratisch in dagelijks gebruik, en als ik me in de vinger snij wil ik de ipad ook kunnen openen.

  13. Van alles ietsje meer, geen schokkende veranderingen dus. En inderdaad zeggen megapixels niet zo veel. Lichtgevoeligheid en een goede lens is belangrijker. Liever een 5MP met een toplens, dan een 10MP met een mindere.
    Maar de commercie schermt graag bij camera’s met Megapixels en grote getallen.

  14. De iPad air is voor mij meer dan snel genoeg (nu nog) en de camera gebruik ik amper, de resolutie van het scherm is gewoon super en het verschil gaat gewoon met het blote oog niet meer te zien zijn, het zal dit jaar geen nieuwe iPad worden maar een grotere iPhone, daar ben ik bijna zeker van. 4″ is wel klein en 4,7″ is ook niet echt te groot dus ik weet waar dit jaar mijn eurootjes naartoe gaan bij Apple.

  15. De iPad air is momenteel snel genoeg maar blijft hij dat in de toekomst ook nog, ik denk het niet maar voorlopig ga ik de volgende toch overslaan hoor, voor de touch id, de betere camera (ik vind deze al meer dan matig voor een tablet) en een nieuwe chip ga ik mijn iPad air nog niet ruilen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.