Reacties voor: ‘iPad Air en iPad mini krijgen in 2014 Touch ID-vingerscanner’

Volgens goedgeïnformeerde analist Ming-Chi Kuo krijgen de iPad Air en iPad mini een A8-processor en Touch ID.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Hopen dat de knop zelf mooier in de iPad komt te liggen dan in de 5s, werkt super maar voelt echt niet fijn aan.

  2. Ik hoop het van harte. Eenmaal gewend aan touch-ID op de iPhone 5s en het is een gemis geworden op de overige apparaten.

  3. Man o man elk jaar een ‘nieuwe’ iPhone begrijp ik maar om nu elk jaar een nieuwe iPad uit te brengen.

  4. @Appie: sommige mensen willen dat nu eenmaal.

  5. De reden dat ik de iPad Air niet heb gekocht is omdat het vanaf het begin af aan al duidelijk was dat de volgende iPad Air (2.0) wel een vingerafdrukscanner zou krijgen. Net zoals het vanaf het begin af aan duidelijk was dat de opvolger van de iPad mini een Retina-scherm zou krijgen.

  6. als ze nu ook eens iedere gebruiker z’n eigen interface geven, zou ook mooi zijn. en dan inloggen via de vingerscanner.

  7. Echt typisch Apple! Je klanten helemaal uitmelken!
    Waarom hebben ze dit niet gelijk vorig jaar gedaan bij de nieuwe iPads ? Pffff… echt smerige marketing en dit doen ze keer op keer met hun producten. Sommige eigenschappen behoren er op te zitten en dan zetten ze het er gewoon niet in en dan moet je wachten tot de versie.

  8. Origineel geplaatst door Appie: Man o man elk jaar een ‘nieuwe’ iPhone begrijp ik maar om nu elk jaar een nieuwe iPad uit te brengen.

    Uitbrengen zeker, maar dat je lang niet elk jaar gaat upgraden is duidelijk. Ik ben ook nog tevreden met mijn iPad 3 en iPhone 4…

  9. @Andre:
    Ik zit in dezelfde situatie, heb een Ipad 3 (the New Ipad, die heel snel van de markt verdween) en een Iphone 4. De Ipad 3 blijft hier nog wel een tijdje, maar de Iphone 4 zal denk ik wel een 6 worden in het najaar, die begint nu te langzaam te worden met al die apps erop.

  10. Ze hadden die Touch ID al op de iPad Air en de nieuwe mini moeten plaatsen.

  11. Dan zouden er wel meerdere gebruikers moeten kunnen inloggen via de scanner, of wil Apple ons nou echt dwingen dat elk gezinslid een eigen iPad heeft? Ben benieuwd naar deze ontwikkeling.

  12. Ik had zo gehoopt dat de iPad Air 2013 touch ID zou krijgen én een betere camera…
    Hopelijk komt het dit jaar goed!

  13. Ik ben erg blij met mijn iPad Mini Retina, al voelt inloggen met een code wel wat ouderwets.

    Ik hoop dat ze het combineren met de mogelijkheid om meerdere accounts te hebben binnen IOS (8?). Dat is pas echt een gemis vergeleken met Android.

    Verschillende accounts met verschillende fingerprints..:-)

  14. @Ronald: je kan bij de 5s , 5 verschillende vinger afdrukken scannen. Dus als je van elke gezinslid 1 duim zou pakken zou het hele gezin er gewoon gebruik van kunnen maken.

  15. ik hoop eigenlijk ontzettend op een asus transformer antwoord van apple, we hebben de patenten gezien en als ik eerlijk ben denk ik dat daar de toekomst ligt in de laptop markt.

    ik heb op dit moment een asus transformer book(i7 model) en vind het concept geweldig! maar ik denk dat als apple instapt, zij de markt helemaal zullen open breken. ze hebben de patenten hebben we al gezien. misschien de 12.7 inch tablet met een extra verassing ?

    wat vinden jullie ?

  16. Best geinig die vingerscanner, maar de mensen die ik kennen hebben, toen het nieuwe er af was, gewoon weer swipe ingesteld, veel sneller er makkelijker in de praktijk.

  17. @Alex: Wauw! dat zullen dan echt vingervlugge mensen zijn, want op mijn 5s heb ik net één seconde nodig om in te loggen…

  18. @alex je mist de clou van de vinger scanner en dat is de beveiliging. Jij kan niet zo snel swipen en je code intoetsen, als de vingerscanner.

  19. @Appie: Ooit al gehoord van concurrentie?

  20. @App69: Nee, want ze wilden de Touch ID een tijdje exclusief houden voor de iPhone 5s. Dat was onderdeel van de marketing.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.