Reacties voor: Concept: zo kan de nieuwe iPad Air 4 eruitzien

Een mooi concept laat zien hoe de iPad Air 4 eruit kan zien. Het design is geïnspireerd op dat van de iPad Pro, precies zoals de geruchten voorspellen.
Lees het complete artikel → Concept: zo kan de nieuwe iPad Air 4 eruitzien
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Touch ID in de zijkant vind ik toch niet echt geloofwaardig daarvoor moet Apple teveel aanpassen in hun productie, Face ID klinkt toch logischer ?

  2. Please, ook de iPad mini in dit design!!!

  3. Origineel geplaatst door Jean
    Touch ID in de zijkant vind ik toch niet echt geloofwaardig daarvoor moet Apple teveel aanpassen in hun productie, Face ID klinkt toch logischer ?

    Helemaal mee eens. Als je leest hoeveel mensen soms problemen hebben met de knoppen (ik nooit overigens) aan de zijkant en dat er dan TouchID nog in moet? FaceID werkt fantastisch. Als het in de Air komt stap ik meteen over. Geen knoppen meer aan de voorkant.

  4. Origineel geplaatst door Jean
    Touch ID in de zijkant vind ik toch niet echt geloofwaardig daarvoor moet Apple teveel aanpassen in hun productie, Face ID klinkt toch logischer ?

    Snap je gedachte wel… want de FaceTime camera zal op de zelfde plek zitten natuurlijk.. wellicht is alles ook het zelfde behalve de extra cameratjes… ofwel de zelfde rails van faceid zonder de dot projector…

    Zo kunnen ze toch voor het eerst een touchid knop presenteren die aan de zijkant zit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.