Reacties voor: ‘iPad Air 3 krijgt vier speakers en LED-flitser voor camera’

Er zouden schematische tekeningen van de nieuwe iPad Air 3 uitgelekt zijn. Op deze tekeningen is te zien dat de nieuwste iPad vier speakers krijgt, net als de iPad Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Wat zou hij gaan kosten de 128 GB
    Natuurlijk

  2. En nieuwe touch id neem ik aan.

  3. Ipad air 4: met 3d touch.. Hoe voorspelbaar

  4. Ik zit met smart te wachten op de iPad Air 3 om mijn “originele 3” te vervangen. Maar zonder Touch 3D ga ik er nog ff over nadenken.

  5. 3D Touch zullen ze denk ik niet doen. Want dan verkoop de Pro minder goed.

  6. Belachelijk dat bepaalde ‘snufjes’ bewust worden tegengehouden zoals 3D touch. Ik heb het idee dat het tegenwoordig veel bewuster wordt gedaan dan dat het voorheen was. Jammer….dat Apple sowieso niet meer vooruit loopt qua techniek.

  7. Origineel geplaatst door mouse
    Wat zou hij gaan kosten de 128 GB
    Natuurlijk

    Ik vind een nieuwe iPad alleen interessant als er een model komt met minimaal 256GB, liefst meer. Geen enkele reden waarom dat niet zou kunnen, het ding is groot genoeg ervoor!

  8. Ik wacht met smart op een Air3. Mijn Pro ligt als een verlichte baksteen in de hand; véél te zwaar voor mijn gebruik.

  9. Wel, die extra speakers waar weinig mensen baat bij hebben gaan natuurlijk weer ten koste aan de batterij. Maar sinds we ook weer een A9 (of een andere versie daarvan) krijgen blijft de batterijduur gelijk.

    Het zou fijn zijn als Apple een keertje de batterij dezelfde grootte laat (of nog beter: groter maakt) én een zuinigere chip inbouwt zodat we voor de verandering langer op een batterijlading kunnen werken. Ik ben zeer benieuwd naar wat er zou gebeuren als je de batterij van een iPad 3 of iPad 4 pakt (die met net over de 11.500 mAh de grootse batterij van de iPad familie hebben, inclusief de iPad Pro) en die met de moderne en energiezuinige A8X/A9 zou laten werken.

  10. Zou niet echt heel vreemd zijn om een flitser in te bouwen. Een onderdeeltje met een kostprijs van hooguit een euro. Waarom niet als het tot extra verkopen leidt? Zelfde geldt voor de 4 speakers. Hoewel die natuurlijk wel echt een toegevoegde waarde zijn. 3D touch lijkt me onwaarschijnlijk omdat dat de iPad Pro in een slecht daglicht zet. Bovendien vermoed ik dat het technisch best ingewikkelde en kostbare schermen zijn met 3D touch. Voorlopig dus geen 3D Touch op de iPad.

  11. Origineel geplaatst door Willem
    Ik vind een nieuwe iPad alleen interessant als er een model komt met minimaal 256GB, liefst meer. Geen enkele reden waarom dat niet zou kunnen, het ding is groot genoeg ervoor!

    Waarom zou je dat willen?
    Ik krijg mn 64gb nooit vol.
    Het kan zijn dat ik te kortzichtig denk. Alhoewel, als men sd card reader zo aanpast dat je veel meer mee kan dan alleen maar foto’s importeren, dan geef ik je gelijk. (Ik baal er een beetje van dat je met Apple’s peperdure SD card reader alleen kan importeren, voordat je foto’s op sd card schermvullend kunt bekijken)

  12. Geen 3D Touch = geen nieuwe iPad voor mij en als Apple nog steeds modellen van 16 Gig durft uit te brengen voor het goedkoopste model, dan stap ik officieel over naar de tablets van Samsung. Soms durft Apple toch wel heel ver gaan. Ik vind dat 32 Gig de standaardmodel moet worden, en dan 64, 128 en 256.

  13. ipad pro is een flop , 4 speakers op een ipad air klinkt goed en kost minder ook

  14. @mapple: Argumentatie waarom de Pro een flop is?

    Betreffende de speakers:
    Ben bang dat 4 speakers bij een Air net te dicht op elkaar zitten, bij de Pro zitten ze verder bij elkaar vandaan, vandaar dat het redelijk klinkt.
    Daarnaast zie ik de meeste Ipad gebruikers earpods / earphones o.i.d. gebruiken (zowel buiten het huis als binnenshuis), dus ik zie van de 4 speakers de toegevoegde waarde niet echt.

    Maak de Air 3 sneller en langere accu duur en het is al een vooruitgang t.o.v. de 2.

  15. Grotere speakers heeft echt geen zin, voor een echt goed geluid puilen de winkels toch uit van de BoomBoxen. Het is echt schrikwekkend hoe weinig structureel vernieuwende ideeen er leven bij Apple. En als ze er dan zijn (3DTouch) dan blijkt het niet schaalbaar op 9.7″ formaat
    Kom met uitklappende schermen, een batterij die een week meegaat, draadloos opladen (evt. op zonneenergie), onbreekbare schermen, enz. enz.
    En nee: dunner hoeft echt niet meer !!

  16. @Little M: overstappen naar een samsung tablet zou ik wel ff mee oppassen hoor. TouchWiz is echt naar. als je klaar bent met iPad zou ik een tablet kopen met standaard android

  17. Ik zou echt superblij zijn met 4 speakers. Ik vind het nogal schraal hoe het in de huidige iPad is met geluid uit één bron van één kant. Over een paar jaar gaan we dat echt ouderwets vinden. 3D touch is wel cool, maar de mensen die ik ken die het hebben, gebruiken het bijna niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.