Reacties voor: ‘iPad Air 3 verschijnt in eerste helft 2016, zonder 3D Touch’

Apple-analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities voorspelt dat we in de eerste helft van 2016 aan de slag kunnen met de iPad Air 3. De tablet zal echter geen 3D Touch ondersteunen, als we de analist mogen geloven.
Lars Paymans -

Reacties: 16 reacties

  1. Begin toch te twijfelen, ben toe aan een nieuwe, oude wordt wat traag en de 32GB zit nokkievol, dus of 3 maanden wachten en de air 3 kopen of nu al met reëele korting de air 2 kopen.
    De 3 zal wel weer een 2x zo snelle chip hebben etc, maar geen 3D touch. Veel dunner kan hij niet echt en het formaat zal ook niet veranderen. Ben benieuwd welke vernieuwingen ze dan hebben… Wat verwachten jullie van de air 3?

  2. @R-Dex: 3GB aan ram? Ik zou gewoon nu voor de air2 gaan
    Tenzij je een roze ipad wilt

  3. 3d touch op een ipad air zou de prijs sowieso doen opschroeven. Ik ben zelf nog dik tevreden met mijn ipad air2, die is snel genoeg voor de meeste games. 3d touch op mijn 6s gebruik ik eigenlijk zelden.

  4. Ik verwacht geen grote update, maar ik laat mij graag verrassen 🙂

  5. Ik heb zelf air 2 64 gb gekocht en ik ben echt zeer tevreden wat is hij snel en mooi

  6. Origineel geplaatst door R-Dex
    Begin toch te twijfelen, ben toe aan een nieuwe, oude wordt wat traag en de 32GB zit nokkievol, dus of 3 maanden wachten en de air 3 kopen of nu al met reëele korting de air 2 kopen.
    De 3 zal wel weer een 2x zo snelle chip hebben etc, maar geen 3D touch. Veel dunner kan hij niet echt en het formaat zal ook niet veranderen. Ben benieuwd welke vernieuwingen ze dan hebben… Wat verwachten jullie van de air 3?

    Gewoon even wachten tot de release, dan kan je kiezen tussen de nieuwste met de beste speccs of de air 2 voor minder dan wat je nu betaald.

  7. Ik ben wel toe aan een nieuwe ipad mini. Mijn eerste generatie is ondertussen trager dan de allereerste ipad, die ik ook nog regelmatig gebruik, (en die dus op ios 7 ofzo draait).

  8. @spaghettisaus: haha ja roze, dat is de ultieme “feature” waarop ik wacht 😉

  9. @FP: ja misschien is dat het beste, die 3 maandjes… Of ik heb de air 3 met spectaculaire verbeteringen of ik heb een nog betere prijs voor de air 2.

  10. Meteen weer een paar mensen die gaan beslissen wat en wanneer ze gaan kopen aan de hand van een gerucht. Zo jammer die gerucht artikelen……

  11. Touch id staat hier standaard uit, de iPad is hier toch een apparaat voor het hele gezin. Zal het niet missen.

  12. Ik hoop dat de Air de Apple pencil gaat ondersteunen. Ik heb de pencil in de AppleStore geprobeerd op een iPad Pro en dit is echt de eerste stylus waar je fatsoenlijk mee op een tablet kan schrijven. Ik zou dan eindelijk serieus aantekeningen kunnen maken op een iPad tijdens vergaderingen. Heb nu een Bluetooth Adonit, maar dat is het gewoon net niet. Gebruik hem nooit…

  13. @job: je kan meerdere touch vingertjes toevoegen en/of lekker laten staan op die van jou dan kan de rest van je gezin er gewoon op met de code maar ook met de vinger!
    Waarom uitzetten zoiets moois!

  14. @job: Touch ID is iets anders dan 3D touch

  15. @Pieter: Ooops my bad!

  16. Hier ook 4 gezinsleden alle hun vingertop (duim) ingelezen en ze kunnen allemaal gebruik maken. Van de beveiligde iPad, alleen jammer dat je nog steeds niet meerder gebruikers met ieder hun eigen omgeving kunt maken op iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.