iPad Air 2020 kleuren

Reacties voor: Kuo: ‘Toch geen OLED-scherm in volgende iPad Air’

Analist Ming-Chi Kuo is teruggekomen op zijn voorspelling dat de iPad Air 2022 voorzien zou zijn van een OLED-scherm. Kuo denkt nu dat Apple opnieuw kiest voor een lcd-scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. “Apple zou bang zijn dat een OLED iPad Air de verkoop van de 11-inch iPad Pro in de wielen rijdt.”

    Ik snap sowieso niet waarom er zoveel categorieën iPads zijn, helemaal omdat die markt veel minder groot is dan smartphones. Kan die Air niet beter komen te vervallen? Ik heb zelf de Air, maar anders had ik echt wel de Pro genomen.

  2. Apple zou bang zijn dat een OLED iPad Air de verkoop van de 11-inch iPad Pro in de wielen rijdt

    Was het niet Apple die er altijd prat op stond dat het geen probleem was om hun eigen producten te laten concurreren? “Kannibalisme van eigen producten zou geen probleem mogen zijn?” Was een belangrijke regel van Steve Jobs.

  3. @Remco: weet niet pro is wel erg duur en instap mogelijk soms net wat te simpel heb een 2018 denk voor later ook aan air. Pro is maar voor een enkeling. Zelf vind ik mini wonderlijker zeker wie iPhone pro Max heeft wat doel is dan een mini iPad beide bijna even groot

  4. Origineel geplaatst door Leo
    @Remco: weet niet pro is wel erg duur en instap mogelijk soms net wat te simpel heb een 2018 denk voor later ook aan air. Pro is maar voor een enkeling. Zelf vind ik mini wonderlijker zeker wie iPhone pro Max heeft wat doel is dan een mini iPad beide bijna even groot

    Nou, “pro is maar voor een enkeling” spreek ik toch wel tegen. Ja, als je naar de kosten kijkt misschien wel een beetje, maar ik zie zelf dat vooral de 12.9 inc bij ouderen populair is met zijn grotere scherm. Echt jammer is dat er geen 12.9 inc als instap model is.
    Echter, nog meer jammer is dat nog steeds veel apps minder op de iPad zijn aangepast. Net zoals de iCulture app. Ik vraag mij dan af…..is dat dan echt zo veel werk, dat aanpassen?

  5. @Ruud: ja jammer van die apps, je ziet dat de 1 een aparte watch app heeft iCulture had wel een aparte iPad app meen ik maar niet meer. Vind dat ook apart want dat is waar je mee bezig bent, late instap darkmode was ook raar. Voor een app over bijv vogels of bloemen maakt t minder uit je hebt ander publiek, maar je publiek als tech site zijn mensen die dit soort dingen graag willen en dan blijf je zelf achter, raar.
    Ik heb nog nooit een pro in t echt gezien trouwens, zie overal de instap iPad en de oudere mini en de eerste 2 air modellen

  6. Origineel geplaatst door Leo
    @[Ruud](#comment-881416): ja jammer van die apps, je ziet dat de 1 een aparte watch app heeft iCulture had wel een aparte iPad app meen ik maar niet meer. Vind dat ook apart want dat is waar je mee bezig bent, late instap darkmode was ook raar. Voor een app over bijv vogels of bloemen maakt t minder uit je hebt ander publiek, maar je publiek als tech site zijn mensen die dit soort dingen graag willen en dan blijf je zelf achter, raar.

    Ik heb nog nooit een pro in t echt gezien trouwens, zie overal de instap iPad en de oudere mini en de eerste 2 air modellen

    Nou Leo, het 12.9 formaat geeft eigenlijk het grootste verschil. Het 120hz, fadeid went zo snel dat je het niet eens meer in de gaten hebt. Het. Het beeld tov de goedkoopste model is iets meer helder. De hogere nits ziet je alleen bij een HDR dolby vision.
    Fijn is wel dat alle apps nu eindelijk in het geheugen blijven, wat de pro echt heel snel maakt.

    @iCulture: iPad versie dit jaar nog, of helemaal niet meer?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.