Reacties voor: iPad 3 met 64GB opslag tijdelijk 499 euro bij Media Markt en Saturn

De iPad derde generatie met 64GB opslag wordt tijdelijk bij Media Markt en Saturn verkocht voor slechts 499 euro.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Afgelopen week Ipad 3, 64 Gb en cellular voor 499,- bij BCC gekocht!! Houdt de aanbiedingen dus in de gaten!

  2. Ondanks dat 64 gb wel erg fijn is voor zo’n lage prijs, ga ik toch niet kopen met een ipad 5 in aantocht en als er 5.1 opstaat is de ipad langgeleden gefabriceerd.
    De batterij zal dan ook langzaam leeggelopen zijn, en dat is niet goed voor de batterij prestaties.

    is erg verleidelijk maar ga het toch niet doen.

  3. Voor een ipad 3 niet zo geweldige aanbieding, gezie de ipad 5 er aankomt.

    Absurd eigenlijk die hoge prijzen voor een tablet, niet meer van deze tijd. Ben benieuwd hoelang dat nog zo door kan gaan.

  4. Betaal liever €150, euro meer voor goede service.

  5. @boxerip:

    Haha, kerel serieus? Jij lapt 150 euro extra voor iemand die zich netjes geschoren heeft?
    Zeker ook2 bmw’s in de garage staan?

    En een diamanten schijthuis?

    Ga toch weg.

  6. Lekker hoor, koop je een gloednieuwe iPad 3 kom je er een maandje later achter dat bijv. Airdrop al niet eens meer ondersteund wordt. Toch apart dat Apple daar zo makkelijk mee wegkomt hoor.

  7. BOE……!!!!! Wat slecht.

    Zo’n groot bedrijf doet dus aan nep aanbiedingen. Media Markt laat zich van hun slechtste kant zien.
    Uitverkocht terwijl de ”AANKOOPTIJD ”teller aan geeft dat ik nog ruim 07:15:23 de tijd heb om de aankoop te doen. 30 minuten bezig zijn met inloggen etc dus ik dacht ik ga maar even bellen. Winkels nemen geen telefoon aan, sta nu al 40 minuten continue in verbinding met filiaal Alexandrium Rotterdam.

    Niemand thuis.
    ZEER SLECHTE ACTIE !!

  8. Absurd eigenlijk die hoge prijzen voor een tablet, niet meer van deze tijd. Ben benieuwd hoelang dat nog zo door kan gaan.
    Alex ben jij niet goed of zo een tablet niet van deze tijd noem en zie het verschil is tussen de 3 en 4 kwa uiterlijk niks en kwa prestaties ook niet upgrade waardig als je al een 3 hebt dus het is een hele goede deal voor 500 als je geen verstand hebt hou dan gewoon je mond

  9. Volgens mij denk jij nog in decennia, en niet in jaren (of maanden) tegenwoordig gaat alles zo snel dat €500+ voor een tablet niet meer van deze tijd is (dat was drie jaar geleden wel anders) en mede daarom komt Apple ook met “goedkopere” (niet slechtere) producten. Daarmee is dus juist niet gezegd dat een tablet niet van deze tijd is (goed lezen dus). Blijf trouwens a.u.b. vriendelijk, iedereen mag hier zijn mening geven, je hoeft het er niet mee eens te zijn! @Ramon:

  10. Origineel geplaatst door Jelster
    @boxerip:Haha, kerel serieus? Jij lapt 150 euro extra voor iemand die zich netjes geschoren heeft? Zeker ook2 bmw’s in de garage staan?En een diamanten schijthuis?Ga toch weg.

    Aardig zeg!

  11. Origineel geplaatst door boxerip
    Betaal liever €150, euro meer voor goede service.

    Helemaal mee eens! Heb zeer slechte ervaringen met een ipad kopen bij de Media Markt. Ik koop lekker bij Apple.

  12. Het is DANKZIJ de iPad dat de ganse tabletmarkt bestààt zoals hij nu is. Dit is een mooie deal, de iPad 3 was een grote stap voorwaarts op de iPad2, de 4 nagenoeg identiek, de 5 vast een klein stapje meer… Functies die niet komen op een oudere iPad is door processorkracht, bv comprimeren. Ook begrijp ik Geert zijn reactie niet, eender waar je een iPad koopt, is die identiek, er zijn geen verschillende produktieversies, en 99% van de mensen heeft geen problemen binnen de garantieperiode, dus is er gewoon géén verschil.

  13. BCC had dat voor 499 met een ipad 3 64gb wifi+3g incl accessoires en WEL op voorraad.

  14. Tegenwoordig is een iPad bij de Mediamarkt kopen ook niet meer van deze tijd, aangezien de consument nu ook goeie service wil..

  15. @Kookdocent: Als je ipad niet leeg laat lopen maar met 10% aan de lader doet gaat ie veel langer mee

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.