Reacties voor: ‘iPad 3 krijgt resolutie van 2048 bij 1536 pixels’

Volgens IDC-analist Tom Mainelli krijgt de iPad pas vanaf de derde generatie een scherm met een hogere resolutie, een zogenaamd retina display (2048 bij 1536 pixels)
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 30 reacties

  1. Oké misschien geen Netvlies in de iPad2. Maar toch zeker wel een beter beeldscherm dan nu! Anders kan Apple wel inpakken.

  2. HAHAHA!! Wat een afgang van Apple zeg.
    Kom op, je kan het nu(!) maken, en dan maken ze het voor de 3rde generatie die uitkomt in 2012.

    Dit moet wel nep zijn, want anders stap ik straks meteen over op een Windows Tablet.

    Btw, video bellen? Ik wil eerder bellen. Dat zou betekenen dat ik alleen naar Apple producten kan bellen, en niet naar Andriod :S

  3. “hardeschijfruimte”

    zo…krijgt de ipad een harddisk? Dat is nieuw.

  4. Ja, wat ik moet ik ervan zeggen. Speculeren is een vak. Kom iPadclub jullie kunnen veel beter dan dit dooie nieuws. Hier heeft niemand wat aan.

  5. Origineel geplaatst door Dustin
    “hardeschijfruimte”zo…krijgt de ipad een harddisk? Dat is nieuw.

    Nee, dat was een foutje. Aangepast naar ‘opslagcapaciteit’.

  6. @Patrick:

    Ja hoor tuuuuuurlijk. Je hebt een device met een beeldscherm dat zijn gelijke niet kent, omstanders doet kwijlen en nonbelievers bekeerd (laatst avatar op de ipad laten zien aan een mac hater, 5 minuten later had hij ook een ipad) en dan heb je een probleem als apple als je het niet direct NOG beter maakt ?
    Ga toch slapen vent.
    Tot op heden nog niets wat maar in de buurt komt in dit formaat verkrijgbaar.

  7. Wat maakt het uit. De Apple religie aanhangers, pikken toch alles. Al brengen ze een 7″ tablet zonder touchescreen uit dan nog komen de fanboys klaar en kopen ‘m.

    Zelf koop ik geen iPad, ik wacht op de iPad 2, alle geruchten laat ik voor wat het is. Wanneer de iPad 2 op de markt komt kijk ik dan wel of het wat is of niet.

  8. Een Ipad met een resolutie van 2048 x 1536 lijkt me sterk wanneer het hoogste video formaat beschikbaar 1920 x 1080 is.

  9. Als je een hogere resolutie scherm in de iPad2 monteert, vraagt dit ook meer accujuice.
    Dus dat kan een overweging zijn van Apple.
    Maar als ik zo de reacties van die dudes hier lees, dan denk ik: Koop gauw een Windows pad en hou op met commentaar leveren. De Apple-haters kopen toch wel een Android-pad of iets anders. Ikzelf heb de iPad en ben erg tevreden. En ik ben ook zeer benieuwd naar de 2de.
    En tot nu toe…wat er allemaal van anderen te koop is, nou….daar wordt je ook niet enthousiast van.
    Apple doet het zo slecht nog niet.
    En ik volg John Gruber op de voet. Moeten die klagers ook eens doen, dan denk ik dat sommigen van heb ook gaan denken: hmmm, apple is zo slecht nog niet.
    Uiteindelijk apen ze allemaal Apple na…..3 jaar geleden verklaarde ze allemaal Apple voor gek, en nu komen ze allemaal met een pad en roepen ze allemaal dat die van hun beter is.

    iPad 2 zal wel met een beter scherm komen. Maar Retina? Denk het niet….vraagt meer accupower…als ze die goed voor elkaar hebben dan is de kans groot dat dat scherm er komt. Een beter scherm met veel minder accutijd….da’s toch ook niet goed.

    En voor al de mensen die twijfelen: Lekker een Samsung Galaxy tab kopen….android steunen en niet zo zeuren!

    En iPadClub….jullie doen goed werk!!!!!

  10. Ik erger me aan dit soort artikelen maar laat ik er toch eens aan meedoen:

    Volgens mij heb ik ergens gelezen dat je met de iPad4 3 maanden kunt doen met een volle accu en dat zelfs de iPad5 automatisch de voorraad van je koelkast checkt en zelf besteld wat op is.

    Nogmaals, ik vind dit soort artikelen helemaal geen nieuwswaarde hebben. Discussies over iets wat we over ongeveer 1 jaar en 3 maanden pas precies weten als de iPad3 verkrijgbaar is.

  11. @Ben:

    Hahahaha fantastisch! En je zou met je geruchten best nog eens dicht bij de waarheid kunnen zitten..

  12. Kevin Rose had getweet dat iPad 2 geen retina display krijgt.
    Hij heeft vaak gelijk met de “geheimen” die hij krijgt en doorspeelt.

  13. Jammer dat hij niet in de iPad 2 zit. Hmpf, wanneer wordt de iPad 2 nou geintroduceerd? Verwacht niet deze vrijdag al.

  14. Laat maar, de klagers haken altijd af bij het woord Apple, en kunnen niet verder lezen.

    Origineel geplaatst door keuteltje
    Wat maakt het uit. De Apple religie aanhangers, pikken toch alles. Al brengen ze een 7″ tablet zonder touchescreen uit dan nog komen de fanboys klaar en kopen ‘m. Zelf koop ik geen iPad, ik wacht op de iPad 2, alle geruchten laat ik voor wat het is. Wanneer de iPad 2 op de markt komt kijk ik dan wel of het wat is of niet.

    Origineel geplaatst door jan vd Huygevoort
    Als je een hogere resolutie scherm in de iPad2 monteert, vraagt dit ook meer accujuice.
    Dus dat kan een overweging zijn van Apple.
    Maar als ik zo de reacties van die dudes hier lees, dan denk ik: Koop gauw een Windows pad en hou op met commentaar leveren. De Apple-haters kopen toch wel een Android-pad of iets anders. Ikzelf heb de iPad en ben erg tevreden. En ik ben ook zeer benieuwd naar de 2de.
    En tot nu toe…wat er allemaal van anderen te koop is, nou….daar wordt je ook niet enthousiast van.
    Apple doet het zo slecht nog niet.
    En ik volg John Gruber op de voet. Moeten die klagers ook eens doen, dan denk ik dat sommigen van heb ook gaan denken: hmmm, apple is zo slecht nog niet.
    Uiteindelijk apen ze allemaal Apple na…..3 jaar geleden verklaarde ze allemaal Apple voor gek, en nu komen ze allemaal met een pad en roepen ze allemaal dat die van hun beter is.iPad 2 zal wel met een beter scherm komen. Maar Retina? Denk het niet….vraagt meer accupower…als ze die goed voor elkaar hebben dan is de kans groot dat dat scherm er komt. Een beter scherm met veel minder accutijd….da’s toch ook niet goed.En voor al de mensen die twijfelen: Lekker een Samsung Galaxy tab kopen….android steunen en niet zo zeuren!En iPadClub….jullie doen goed werk!!!!!

  15. Ik denk zelf dat Apple de boel lekker zal gaan uit melken zoals altijd en daarom is het verstandig de iPad 2 over te slaan en te wachten op de iPad3 of zelfs 4. zeker als de ontwikkelingen gaan zoals met de iphone.

    De iphone was top toen kwam de 3G die aardig lame was de 3GS maakte dat weer goed en toen kwam de iphone 4 die dicht bij perfectie zit.

    @Patrick: Alsof Apple achter loopt op de (nu nog afwezige) competitie. Alles wat ze tot nu toe hebben zijn beloftes die nog waargemaakt moeten worden. anders gezegd. vaporware.

    Origineel geplaatst door GamerGames
    Dit moet wel nep zijn, want anders stap ik straks meteen over op een Windows Tablet.

    succes als je al een goede windows tablet kan vinden krijg je de volgende problemen. batterij duur en touch. Windows 7 mag dan wel klaar zijn voor touch maar de applicaties die je er vervolgens op gaat draaien zijn niet klaar voor touch. heb je alsnog een keyboard en muis nodig… op een tablet… verder staan windows laptops nu niet echt bekend om hun geweldige batterijuur. Nogmaals succes… nee sterkte is een beter woord. 😉

  16. Waarom zou iemand Apple haten? Heb je niets beters te doen?

  17. Ik vraag me toch altijd af wat de ‘applehaters’/androidfanboys (for the lack of a better word) op sites als ipadclub en iphoneclub doen. Ieder z’n ding hoor, maar je bent toch wel een redelijke leipo als je dat doet. Je gaat toch ook niet in de Albert Heijn lopen roeptoeteren dat alles bij de Aldi veel beter is? Ik snap natuurlijk wel dat de androidpeople hun vingers aflikken bij de apple producten, maar get a life (and a mac and be amazed :p) …

    On topic: iPad 2 zal wel een beter scherm krijgen denk ik. We gaan het allemaal zien. Sowieso is de eerste generatie iPad al een geweldige gadget (en nee ik heb er geen een helaas).

  18. Wat mij eigenlijk verbaasd is dat we altijd maar weer wachten en hopen op wat nog moet komen. Misschien moeten we meer tevreden zijn met wat we nu hebben en niet de fabrikanten zo spekken. Kan iedereen dan zo maar weer een nieuwe iPad kopen?

  19. Wat een hoop onzin hier zeg!

    Origineel geplaatst door GamerGames
    HAHAHA!! Wat een afgang van Apple zeg.
    Kom op, je kan het nu(!) maken, en dan maken ze het voor de 3rde generatie die uitkomt in 2012.Dit moet wel nep zijn, want anders stap ik straks meteen over op een Windows Tablet. Btw, video bellen? Ik wil eerder bellen. Dat zou betekenen dat ik alleen naar Apple producten kan bellen, en niet naar Andriod :S

    Gast, er staat toch: “Hij denkt bovendien niet er op dit moment een fabrikant is die beeldschermen met een dergelijke resolutie in die orde van grootte kan produceren.” En heb je al bedacht hoe het eruit ziet om te bellen met een iPad aan je oor?

    Origineel geplaatst door Steven
    Een Ipad met een resolutie van 2048 x 1536 lijkt me sterk wanneer het hoogste video formaat beschikbaar 1920 x 1080 is.

    En waarom zijn er dan monitoren met een resolutie van 2560×1600 en hoger? Net alsof Full-HD de max. resolutie is. Er komen in de toekomst waarschijnlijk ook video’s met een hogere resolutie dan Full-HD.

    Serieus mensen, kijk eerst eens verder dan je neus langs is voor je onzin gaat roepen!

  20. Pff…..gaan we nu al speculeren over iPad3? Wacht toch gewoon af op iPad2. Welles/Nietes dunner/sneller/beter scherm enz.enz.
    We kunnen er denk ik wel vanuit gaan dat er t.o.v iPad1 verbetering zal zijn want anders is het commercieel niet aantrekkelijk.

  21. De iPad 3?

    Als je niets te bloggen hebt, blog dan gewoon niets. Ook geen probleem hoor.

    Verder goed bezig overigens.

  22. “De iPad 5 krijgt een 3D retina scherm met een PPI van 450”

    Vernomen uit betrouwbare bronnen…

  23. Origineel geplaatst door Anon
    En waarom zijn er dan monitoren met een resolutie van 2560×1600 en hoger? Net alsof Full-HD de max. resolutie is. Er komen in de toekomst waarschijnlijk ook video’s met een hogere resolutie dan Full-HD.

    Deze resoluties worden in dank afgenomen door grafici en medici die hun werk moeten kunnen beoordelen in zeer hoog detail en op groot formaat.

    voor de video editors zijn er nog geen schermen die 4K 1 op 1 kunnen weergeven maar dat is de resolutie van bepaalde IMAX films.

    het word due weldegelijk gebruikt. Maar het is nutteloos voor huis tuin en keuken gebruik. en al helemaal op een iPad.

  24. Michiel…. Ipad 3 in de titelnis wel heel erg overdreven! ;-)@Michel Lusthof:

  25. wat een gezeik zeg, wacht gewoon lekker af en concentreer je op wat je allemaal met iPad 1 kan!

  26. @BW: Wow echt??? -_-

  27. Ik kan me er wel in vinden dat er in de ipad 3 een hogere resolutiescherm komt. Dan zijn de productiekosten lager, het zal nu nog te duur zijn. De concurentie heeft nog geen eens een tablet op de markt dus waarom nu dit doen. 2 camera’s en een verbeterde luidspreker voor een volgend met een snellere processor en nog een snufje of zo zal genoeg zijn om de comcurentie aan te kunnen gaan.

  28. FF ontopic, zou er een iPad 10 komen. Gaat de bloei van apple net zo lang duren als die van MSFT (was in het begin ook een verademing nadat iedereen het helemaal gehad had met IBM) Dat was ongeveer 1990 – MSFT heeft het dus 20 jaar volgehouden. Ik vind het overigens prima dat het even klaar is.

  29. titel aub van 1534 –> 1536 ^^

  30. @Henkie: Uiteraard lopen we over een X aantal jaar niet meer met een iPhone of Blackberry of iets.

    Er gaat iets komen wat iedereen zo weg blaast als de iPhone 4 jaar geleden ook deed.

    Wat dat is en van wie het is weet uiteraard niemand.

    Origineel geplaatst door keuteltje
    Wat maakt het uit. De Zelf koop ik geen iPad, ik wacht op de iPad 2, alle geruchten laat ik voor wat het is. Wanneer de iPad 2 op de markt komt kijk ik dan wel of het wat is of niet.

    Oke!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.