Reacties voor: iPad 3 krijgt dunnere en lichtere batterij?

De iPad 3 krijgt volgens geruchten uit Azië een kleinere en lichtere batterij. Daarmee wordt ruimte gemaakt voor het Retina Display in de iPad 3, die meer ruimte nodig heeft.
Lees het complete artikel → iPad 3 krijgt dunnere en lichtere batterij?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Op de foto hiernaast is nog de batterij van de iPad 2 te zien.

    Ik zie geen foto… (edit: ah.. alleen op de hoofdpagina)

    On Topic: Ik ben erg blij met m’n iPad 2, maar vond 800 euro eigenlijk al iets te veel voor wattie kan. Ik hoop niet dat de iPad 3 veel duurder gaat worden, want Retina is in het principe al reden genoeg voor mij om de iPad 3 te kopen. Echter als dat het enige verschil is ga ik er zeker niet een veel hogere prijs betalen.

  2. @Brian: niemand heeft jou gevraagd om de duurste uitvoering aan te schaffen. Je kunt het zelfde apparaat ook voor 500 (wifi) of 600 kopen, alleen met wat minder geheugen.

  3. De iPad2 is een prima ding, zolang je hem maar niet gebruikt in het volle zonlicht. Ik heb er tijdens m’n vakantie weinig aan gehad als ik, liggend aan het zwembad in de Spaanse zon, een boek wilde lezen, nieuws wilde kijken of simpelweg m’n email lezen. Dus…. voor mij is de iPad3 en volgend geen vanzelfsprekendheid meer.

    Weet iemand of er een tablet bestaat (geen e-reader), die daar geen last van heeft?

  4. @Peterfrans Vrijwel elke tablet valt niet te lezen in de zon, dan ben je momenteel toch beperkt tot de e-readers.

  5. Met iPad 3 kan je lezen in de zon 🙂 Apple vind daar wel een oplossing voor..

    OT: laat de iPad 3 er maar snel komen!

  6. Duurder? Meh ik denk het niet op andere fronten kunnen ze weer goedkoper hun spullen krijgen.

  7. Sowieso vind ik geruchten waarbij de nieuwe iPad (veel) minder dan een jaar verwijderd is van het voorgaande model enigzins voorbarig. Klinkt onwenselijk voor klanten, dat hun product om het half jaar verouderd is en ondoenlijk voor de producent, qua logistiek en devaluatie van eigen product.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.