Reacties voor: iPad 2 voorraden beginnen op te raken, iPad 3 op komst?

De iPad 2 met 3G is bijna niet meer te koop. De voorraden beginnen op te raken en dat is een teken dat de iPad 3 op komst is. Ook de Apple TV is bijna niet meer te krijgen. Dit apparaat zou volgende maand ook een upgrade kunnen verwachten.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Dit is niet echt nieuw. Zowel de Apple TV als de 3G modellen zijn sinds half december al moeilijk leverbaar. Echter hadden veel winkels nog een voorraad waardoor het niet direct merkbaar was.

  2. “De iPad 2 3G kan alleen via het GSM-netwerk data binnenhalen.”
    Wat doet de CDMA versie dan? Geen data binnenhalen?

  3. Origineel geplaatst door Schep
    “De iPad 2 3G kan alleen via het GSM-netwerk data binnenhalen.” Wat doet de CDMA versie dan? Geen data binnenhalen?

    Niks? Geen verbinding maken met het CDMA netwerk.

  4. Zou er nog een nieuwe apple tv komen? zou het wel graag willen weten want ik wil me eentje aanschaffen

  5. Als je echt iets wil met een appleTV moet je hem jailbreaken. Dit gaat met een nieuwe versie nog maanden duren dus kan voor die paar tientjes (in usa €85) beter een appleTV2 oppikken jailbreaken en genieten nu het nog kan. @gertjanneman:

  6. @gertjanneman en @ikoenie een AppleTV is ook zonder Jailbraik echt een fantastisch stukje hardware. Alleen al de zeer goede Airplay functie waarmee je van iPhone4 en iPad2 het beeld en geluid naar de TV / AV receiver kunt beamen is geweldig! Zelf gebruik ik het bijvoorbeeld om mijn Spotify vanaf mijn telefoon door de versterker te laten gaan. Als je een echte Apple-lieverhebber bent accepteer je de producten ‘out of the box’ en ga je er niet mee prutsen! Maargoed dat staat een ieder vrij natuurlijk 😉

  7. @Lars: Als ik een prutser ben, ben jij de Apple Marionet..;-)
    Ik laat mijn eigen smaak en wensen niet door Apple bepalen.

    Door al mijn gepruts doet ATV2 het prima; sterker nog stukke beter dan out of the box 😉 Gevalletje onbekend maakt onbemint wat mij betreft. Betwist de bestaande functies van ATV2 zeker niet. Airplay (beeld en geluid) perfect; streamen van itunes libary heel mooi!.. doen het bij deze prutser ook allemaal prima.. alleen daarmee is het nog steeds geen goeie mediaspeler.. het schiet gewoon tekort voor mij…sorry.

    Waarom zou je NIET media uit je hele netwerk willen streamen, uitzending gemist willen hebben, alle radiozenders van de hele wereld onder de knop.. etcetc..? Dingen die je met iPad en iPhone overigens voor een groot deel al standaard kan.. alleen ATV2 niet.. (ja… je kan uitzendiggemist mirrorren op je ATV2 maar waarom zou je.. ? gebruik mijn iPad liever voor iets anders tijdens het TV kijken.. streamen met je telefoon.. onhandig.. vooral als er iemand tussendoor belt 😉

    Kortom zelfs als een Apple liefhebber kan dit met een Jailbreak van ATV2 erg waarderen.
    Perfecte hardware, mooie looks.. alleen op sommige punten erg gelimiteerd.

    Tip: kijk eens op marktplaats.. er is (zo goed) geen normale ATV2 te koop.. er worden alleen maar Gejailbreakte ATV2’s aangeboden tegen hele stevige prijzen.. waarom? omdat de markt dit wil.

    AppleTV2 basic functie + XMBC is helemaal af! Beats Western Digital liveTV etc.. etc.

    p.s. als ATV3 er is.. ben ik een van de eerste die hem koopt….als de jailbreak beschikbaar is 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.