Reacties voor: ‘Apple brengt in 2017 een 10,5-inch iPad uit’

De iPad Pro komt volgens bronnen uit Taiwan volgend jaar in een nieuw formaat. Behalve de 12,9-inch en 9,7-inch versie, zou er ook een 10,5-inch versie van de iPad Pro beschikbaar komen, vooral voor bedrijven en onderwijsinstellingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik hoop dat ze de 9.7 pro goedkoper gaan maken voorheen was een nieuwe iPad die uitkwam altijd vanaf €499 nu met de 9.7 iPad pro €689 dat is bijna €200 verschil !!!!

  2. @Max: Je hebt nog steeds de iPad air 2 vanaf 439,,, dat is de huis/tuin/keuken iPad. de iPad pro heeft meer functies en is sneller, zie de naam ” pro ” wat vergelijkbaar is met de macbook air en pro line-up. dus wat jij aangeeft gaat niet op.

  3. Waar is de tijd gebleven dat je gewoon van alles lekker 2 eenvoudige maatjes had. 2 iPhone, 2 iPads, 2 MacBooks en 2 iMacs.

    Ik ben niet zo negatief als sommige andere. Ik vind nog steeds dat ze mooie shit maken, maar de tijd dat het lekker simpel was is toch wel een beetje voorbij.

  4. Dat is gewoon de ipad van 9,7inch die met een kleinere bezel gaat uitkomen, en zo op een schermgrootte van 10,5inch zal uitkomen.

  5. Origineel geplaatst door Max
    Ik hoop dat ze de 9.7 pro goedkoper gaan maken voorheen was een nieuwe iPad die uitkwam altijd vanaf €499 nu met de 9.7 iPad pro €689 dat is bijna €200 verschil !!!!

    Tja maak een nieuwe ipad noem
    het gewoon pro met hogere prijs. Negeer de oude ipad en stop met doorontwikkelen en hoppa extreme prijsverhoging…..

  6. De 9,7″ iPad heeft 264 ppi. De iPad mini heeft exact dezelfde resolutie maar dan met 326 ppi (hetzelfde als alle retina iPhones, behalve de 5,5″ iPhone). Dus een iPad mini toont net zoveel informatie als een iPad, alleen zijn de pixels kleiner.

    De 12,9″ iPad Pro heeft ook weer 264 ppi maar dan met een hogere resolutie. Zou je op dezelfde manier een iPad Pro mini maken (iPad Pro resolutie maar dan met 326 ppi), dan kom je uit op 10,47″. Dus die 10,5″ versie is zo wel te verklaren.

  7. Leuk hoor al die ipad pro’s. Ik had liever ook een ipad air 3 gehad voor een redelijke prijs. Een waar je geen drukpunten ziet als je hem aan de achterkant stevig vasthoudt.
    Het zijn mooie spullen maar ze overdrijven bij Apple echt met hun prijsstelling.

  8. Origineel geplaatst door Alex
    Waar is de tijd gebleven dat je gewoon van alles lekker 2 eenvoudige maatjes had. 2 iPhone, 2 iPads, 2 MacBooks en 2 iMacs.

    Ik ben niet zo negatief als sommige andere. Ik vind nog steeds dat ze mooie shit maken, maar de tijd dat het lekker simpel was is toch wel een beetje voorbij.

    Mee eens. Het is inmiddels een warboel aan apparaten en namen geworden.. lijkt Samsung wel.

  9. Apple, zelfs de prijzen staan onder design, geen relatie meer met de realiteit…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.