Reacties voor: Jimmy Iovine: ‘Apple stopt pas met iTunes-downloads als mensen het niet meer kopen’

Een aantal keren dook het gerucht op dat Apple op korte termijn stopt met het aanbieden van betaalde muziekdownloads, maar de Apple Music-baas Jimmy Iovine zegt dat hier nog geen concrete planning voor is.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. “Het voordeel daarvan is dat je altijd het recht houdt om te luisteren”

    Dat is wel grappig. Ik kom er vanmorgen achter dat een album dat ik 3 maanden gelegen in de itunes store gekocht heb, er nu niet meer op staat. Ik kan hem nog wel spelen omdat hij op mijn schijf staat, maar wat als ik het wis en later opnieuw wil downloaden?

  2. Origineel geplaatst door Xander
    “Het voordeel daarvan is dat je altijd het recht houdt om te luisteren”
    Dat is wel grappig. Ik kom er vanmorgen achter dat een album dat ik 3 maanden gelegen in de itunes store gekocht heb, er nu niet meer op staat. Ik kan hem nog wel spelen omdat hij op mijn schijf staat, maar wat als ik het wis en later opnieuw wil downloaden?

    Volgens mij beetje het zelfde als jij een fysieke cd weggooit dan hoeft de winkel jou toch ook geen nieuwe te geven?

  3. @Xander: al je aankopen van iTunes blijf je behouden en woord automatisch opgeslagen in iCloud ook als het niet meer op iTunes woord weergegeven want de artiesten of bands hebben weleens de neiging om dingen te veranderen.

    ik persoonlijk koop ik sinds 2014 al mij muziek op iTunes omdat je aankopen altijd blijft behouden en bij de streaming diensten weet je het nooit.

    ik zou het wel jammer vinden dat Apple met deze dienst stopt.

  4. Gelukig blijft Spotify gratis zonder abonnement en zonder reclame, als een song 3 seconden voor het einde bijna voorbij is druk je op enter en heb je meteen de volgende song en zo omzeil je die reclame.

  5. Ik hoop dat ze de iTunes Store in Apple Music integreren. Rechtstreeks muziek kopen in de ‘muziek’ app!

  6. Origineel geplaatst door Tom
    Gelukig blijft Spotify gratis zonder abonnement en zonder reclame, als een song 3 seconden voor het einde bijna voorbij is druk je op enter en heb je meteen de volgende song en zo omzeil je die reclame.

    En jij hebt tijd teveel?

  7. Als ze iTunes Match maar 4ever intact laten want dat is geweldig!

  8. Ik koop toch liever muziek dan muziek te huren.
    Huren moet je blijven doen.
    En later op mijn oude dag…. zou ik graag mijn muziek nog kunnen spelen.
    Als ze stoppen met iTunes-downloads koop ik… terug fysieke Cd’s

  9. @Tom: er zijn nog altijd mensen die trots zijn dat ze “ gratis” muziek luisteren ookal is het diefstal. Relax muziek luisteren is bij jou blijkbaar niet belangrijk. Wat mensen allemaal niet doen om gratis muziek te luisteren, best triest eigenlijk

  10. @Tom: Naast het feit dat wat je doet enorm triest is, kun je de nummers nog niet downaloaden en zul je dus altijd streamen.
    Laat me raden, je hebt een onbeperkte data bundel aangeschaft zodat je altijd kunt streamen, maar hebt geen tientje over om je muziek makkelijk af te kunnen spelen en altijd bij je te hbben.
    Heb ik gelijk of niet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.