Reacties voor: iOS-update lost signaalproblemen iPhone 4S op, iOS 5.1 in maart?

Volgens de Chinese telecomprovider China Mobile zal Apple in maart een software-update uitbrengen tegen de signaalproblemen. Dit zou iOS 5.1 kunnen zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 34 reacties

  1. Hehe eindelijk

  2. Daar heb ik dus ook last van. Als ik mijn iPhone aanzet als die uit was, lukt het me nooit om hem in 1 keer te activeren. Dan gebeurd er niks als ik op ok druk. Dit duurt soms wel een uur..

  3. Geen last van, maar hoop dat ze in iOS 5.1 de problemen met het niet synchroniseren van slimme afspeellijsten met iTunes Match oplossen. Grote bug en erg irritant.

  4. Hoop dat er eens wat diagnose-tools voor data- en batterijverbruik in zitten.

  5. @marcoo
    Ik heb dat probleem ook regelmatig en werk op 5.1 beta 3 🙁

  6. ja 3 miljard chinezen en een paar masten, ik heb nergens last van, perfect bereik heeft niets met de telefoon the maken maar met de providers/masten/hoeveelheid gebruikers

  7. Bekend probleem ook in Nederland! Lees de forums. Zelf 3 sims van vodafone geprobeerd en moed zakte in m’n schoenen. Van alles geprobeerd (sim code uit, software opnieuw geïnstalleerd enz enz). Signaal bleef wegvallen en batterij liep ook binnen een nacht leeg. Uiteindelijk telefoon terug gestuurd naar Apple Nederland (en netjes geholpen!). Telefoon was oktober gekocht in Engeland. Met nieuwe telefoon was het probleem direct verholpen en werkt sindsdien zonder problemen. Al blijft het batterij gebruik vergeleken met de 4 niet zoals verwacht.

  8. @Pear jij bent representatief voor de gehele samenleving. Top, meld je maar gouw aan bij het CBS

  9. Marcoo,
    Nieuw simkaartje vragen……

  10. Jammer, maar ik heb net als@pear nergens last van. Dus ik ook gauw aanmelden bij de CBS! Gek dat alles niet mag werken 😉

  11. Welk probleem ?

  12. Ik had ook het probleem in het begin met mijn iPhone 4s uit Apple centro en na 5.0.1 pakte hij mijn pin code heel erg moeilijk maar ik kreeg hem aan de praat. Zaterdag liet ik dit aan een van de genius bar medewerkers zien en ik kreeg terplekke een ander toestel (nieuw of gerefurbished). Wat zo mooi was dat ik buiten een paar filmpjes niets kwijt was.

  13. Laat Apple maar eerst het batterij probleem oplossen!!

  14. Ik heb hier wel degelijk last van gehad! Nadat ik geupdate had naar 5.0.1 ging het mis. Telkens als je wil bellen valt de verbinding weg, zie je “zoeken netwerk” en na 30 seconden kan je bellen. Als de telefoon daarna in standby is geweest hetzelfde probleem. Heb mijn telefoon omgeruild via Apple voor een nieuwe met ios 5. Mijn provider is Telfort. Ik was niet de enigste. Bij Apple op het forum is een topic met meer dan 60 pagina’s met mensen over heel de wereld met dit probleem

  15. wat NICK zegt nieuwe microsimkaart aanvragen. de nummer van je microsimkaart moet eindigen op 112. ik weet niet of dat alleen bij tmobile is maar bij mij verhielp het probleem.

    https://forum.t-mobile.nl/apple-iphone-394/geen-service-netwerk-sinds-nieuwe-iphone-4s-143142/

    misschien een leuk stukje voor iphoneclub.nl als jullie het niet al gedaan hebben. het is al wel een tijdje bekend maar ik zie/hoor vaak nog mensen met dit probleem.

  16. de oplossing voor de bat is pas over 5 jaar met een waterstof cel. Apple ontkent het probleem om geen tweede antenne gate te krijgen maar ruilen wel gewoon volgens mij.

  17. Ik heb net een nieuwe iPhone van Apple gekregen omdat ik heel vaak “geen simkaart” melding kreeg. Natuurlijk alles geprobeerd maar Apple heeft hem netjes omgeruild. Goede service.

  18. Laat dan geen iOS 3 plaatje zien als het over 5 gaat….

  19. Hopelijk doen ze ook wat aan de extreme geheugen management problemen voor ipad1 en iphone 3gs gebruikers! Apps crash naar crash sinds ios5

  20. Ik dacht dat dit was opgelost met de tweede versie van 5.0.1 (versie 9A406) ?

  21. Geld dit ook vooor de iphone 4 want af en toe heb ik ook netwerk probleme maar hij doet het wel goed nooit gehad dat er midden in een gesprek me telefoom uitviel maar wel dat ik vaak geen vebinding hb als ik bevoorbeeld op school zit in een best wel hoge gebouw..

  22. Het probleem van spontaan wegvallen heb ik ook regelmatig op m’n 4S. Hij gaat dan zoeken en 30 sec later kun je weer bellen. Tevens vaak bij terugbellen de melding “mislukt”.
    Software is nog niet optimaal. Zou blij zijn met een update!
    Of nieuwe iPhone 5 of zo.

  23. EINDELIJK! Kan niet wachten zeg. Wat een ellende. Hoe lang loop ik hier al mee? Voor zo’n toestel. HEEEEEEL SLECHT! Kan niet anders zeggen.

  24. Ik update pas als mn batterij minimaal 2x zo lang meegaat….

  25. Origineel geplaatst door Johnny
    Ik had ook het probleem in het begin met mijn iPhone 4s uit Apple centro en na 5.0.1 pakte hij mijn pin code heel erg moeilijk maar ik kreeg hem aan de praat. Zaterdag liet ik dit aan een van de genius bar medewerkers zien en ik kreeg terplekke een ander toestel (nieuw of gerefurbished). Wat zo mooi was dat ik buiten een paar filmpjes niets kwijt was.

    Had je papieren mee etc? Of alleen toestel?

  26. Ik heb hetzelfde als Peter hierboven, met mijn 4s. Ik lees alleen in het artikel niet dat die update voor Nederlandse problemen een oplossing gaat geven. Zou jammer zijn, want nu lijkt het weer alsof het T-Mobile netwerk me weer in de steek laat. Alleen met mijn oude iPhone 4 heb ik deze problemen niet op dezelfde plekken waar met de 4S het signaal weg valt.

  27. @farah had geen bon bij me. Ze kijken op een speciale monteur site wanneer je iPhone voor het eerst is aangezet en daar kunnen ze ook zien door welk netwerk het is verkocht.
    Bij Apple noem ik pas service waar ik blij van word.

  28. Origineel geplaatst door michel
    Ik update pas als mn batterij minimaal 2x zo lang meegaat….

    Word dan na je dood, not gonna happen..

  29. Als hij maar niet langzamer wordt maar dat zal wel niet want de 5 is er nog niet dus worden we nog niet zo gepushed als de 3GS bezitters om wat anders aan te schaffen want wat draaien die beroerd zeg op iOS 5….tja Apple !

  30. Origineel geplaatst door Johnny
    @farah had geen bon bij me. Ze kijken op een speciale monteur site wanneer je iPhone voor het eerst is aangezet en daar kunnen ze ook zien door welk netwerk het is verkocht. Bij Apple noem ik pas service waar ik blij van word.

    Nice! ik heb dit toestel namelijk gevonden zonder simkaart etc in de trein maar krijg hem niet aan de praat…. Ging overigens ook naar NS mee maar niemand heeft gereageerd ….

  31. Ik denk dat moeilijk gaat lukken. Ik heb de mijne bij Apple gekocht. En als ze je met een gestolen iPhone pakken ben jij de klos. Breng hem maar naar de politie . ze kunnen het imei traceren …… Als jij je iPhone kwijt bent wil je ook dat ze dat doen.

  32. Eerst maar s een untethered jb voor 5.1

  33. Ik heb met m’n 4s best vaak dat ik prima signaal heb, dus gewoon 5 streepjes maar dat er dan geen 3G of GPRS verbinding mogelijk is. Dus dan staat er ook geen tekentje van mobiel internet naast. Ik weet dat het netwerk van t-mobile niet top is, maar had dit met m’n oude 3G nooit. Dan viel gewoon heel het netwerk weg. Herkent iemand dit?

  34. @Johnny:
    bedoel jij apple store in amsterdam?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.