Reacties voor: iOS haalt Linux in als internetplatform

iOS heeft Linux ingehaald als internetplatform. iOS staat nu op de derde plaats, na Windows en Mac OS X.
Lees het complete artikel → iOS haalt Linux in als internetplatform
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Belangrijk om je te realiseren bij het interpreteren van bovenstaande grafiek, is dat het browsen via de iPad niet is meegekend. Ook internetten via een app (bij applicaties met geïntegreerde internetbrowser) zijn er niet bij meegeteld.

    Dat maakt het wel erg lastig om er ook maar iets van te kunnen afleiden. Misschien betekend het juist wel dat het meeste verkeer tegenwoordig via een app gaat ipv via Safari.. 😛 (Geen kritiek @ Gonny, maar meer naar de onderzoekers)

  2. Het blijft een verlepte vergelijking, iPhone’s en Android.. Dat is telefoon vs besturingssysteem, zelfs iOS vs Android is niet helemaal zuiver aangezien iOS 3 (toch?) toestellen heeft en Android ik weet niet hoeveel meer..

  3. @Florens:

    Als je het bekijkt als : iPhone, iPod Touch en iPad, dan zijn het er idd 3.

    Maar van de iPhone en de iPod Touch zijn meerdere generaties.

    Dan zijn het er wel iets meer.
    Maar dat neemt niet weg dat het er nog steeds veel minder dan Android zijn.

  4. Umm… heb ik dat pas niet al gezien bij iPhoneclub?

  5. Maakt toch niet uit hoeveel iphones er zijn of hoeveel androidtoestellen. Die mensen die een android willen kiezen blijkbaar perse niet voor iets van Apple! En of er nu 3 iphones zijn of 20 maakt volgens mij niet zoveel uit! Dan nog hadden die mensen niet voor een iPhone gekozen…

  6. Origineel geplaatst door Daejji
    Maakt toch niet uit hoeveel iphones er zijn of hoeveel androidtoestellen. Die mensen die een android willen kiezen blijkbaar perse niet voor iets van Apple! En of er nu 3 iphones zijn of 20 maakt volgens mij niet zoveel uit! Dan nog hadden die mensen niet voor een iPhone gekozen…

    Wat voor zever is dat, ik heb een android toestel en een iPhone, beide zijn prachtige toestellen…

  7. Maar mensen die geen iPhone kunnen betalen gaan ook naar Android, omdat dat al vanaf €200,- is voor een heel beperkt toestel. Maar daar draait wel Android op. Deze goedkope toestellen zijn daarom ook niet te vergelijken met een iPhone van 700 à 800 euro.

  8. Afgelopen woensdag een absoluut onwetenschappelijk experiment gedaan: ik heb in de trein van Eindhoven naar Amsterdam geteld hoeveel mensen ik met welke smartphone zag spelen (nadat ik voor het eerst in tijden iemand tegengekomen was die een Android-phone had gekocht). Resultaat: 21 iPhones, 0 (nul) andere smartphones.

  9. Origineel geplaatst door aPodTouch
    Maar mensen die geen iPhone kunnen betalen gaan ook naar Android, omdat dat al vanaf €200,- is voor een heel beperkt toestel. Maar daar draait wel Android op. Deze goedkope toestellen zijn daarom ook niet te vergelijken met een iPhone van 700 à 800 euro.

    haha, wat een drog reden. Je beperkt je tot een “rijk” / “arm” vergelijking. Hoe fout en niet relevant. Ten eerste nemen mensen een abonnement waar een 3G/3GS/4 bij zit. Hierdoor betaal je niet los een 800€.

    Daarnaast zijn er uiterste geavanceerde HTC Android toestelstellen te koop in het topsegment die qua prijs dicht tegen de 800€ komen (los) en qua functionaliteit de iPhone 4 hebben gepasseerd.

    De lijn van iOS en Android liggen over 1 jaar veel dichter al bijelkaar ga ik vanuit.

  10. ik denk wel dat Android iOS gaat inhalen. Dat moet wel als je de situatie van nu bekijkt. Maar wat ik ook denk is dat Android straks een besturingssyteem wordt die te vergelijken is met Windows voor computers. Iedereen heeft zowat WIndows op zitten, maar voor de betere (beste) os ga je naar Mac/iOS.

  11. Origineel geplaatst door Lowfly
    Origineel geplaatst door aPodTouchMaar mensen die geen iPhone kunnen betalen gaan ook naar Android, omdat dat al vanaf €200,- is voor een heel beperkt toestel. Maar daar draait wel Android op. Deze goedkope toestellen zijn daarom ook niet te vergelijken met een iPhone van 700 à 800 euro.haha, wat een drog reden. Je beperkt je tot een “rijk” / “arm” vergelijking. Hoe fout en niet relevant. Ten eerste nemen mensen een abonnement waar een 3G/3GS/4 bij zit. Hierdoor betaal je niet los een 800€.Daarnaast zijn er uiterste geavanceerde HTC Android toestelstellen te koop in het topsegment die qua prijs dicht tegen de 800€ komen (los) en qua functionaliteit de iPhone 4 hebben gepasseerd.De lijn van iOS en Android liggen over 1 jaar veel dichter al bijelkaar ga ik vanuit.

    Drogreden? Het klopt anders toch als een bus. Er zijn inderdaad HTC’s in de prijsklasse van de iPhone maar je vindt geen iPhone in de prijsklasse van goedkopere Android telefoons. Wie geen geld heeft maar toch wil mee doen aan de smartphone hype moet dan wel een Android kiezen vermits daar de goedkoopste smartphones te vinden zijn.

  12. War is hef verschil tussen ios en Mac os

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.