Reacties voor: iOS-gebruikers klagen over terugkerende ‘vertrouw computer’-melding

De iPhone vraagt bij sommigen continu of je een computer kunt vertrouwen, tot grote frustratie van bezoekers van Reddit.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. bij mij vraagt hij het altijd bij iedere computer ook al is het de zelfde

    vind ik ook niet zo erg, best wel veilig dus

  2. Wat ik me afvraag; wat wordt er wel of niet “afgeschermd” als ik “vertrouw” of juist “vertrouw niet” kies;

  3. Bij mij vraagt hij dat ook telkens super irritant!!

  4. Ik krijg het ook elke keer in mijn scherm. Vind het persoonlijk niet zo erg. Net zoals DEVI zegt, het klinkt wel veilig als hij er elke keer om vraagt.

    Waag me er maar niet toe om niet te klikken op vertrouw niet 🙂 Laat ik maar zo slim zijn en blijven.

  5. Ik krijg het per computer maar 1x

  6. Volgens mij heeft dit er grotendeels ook mee te maken of je ‘lockdown’ folder op Windows of OS X is leeggemaakt. Deze folder slaat de informatie op over de handshake die is gemaakt met je iDevice.

    Op mijn MacBook Pro krijg ik nooit opnieuw de melding of ik de computer wil vertrouwen op welk iDevice dan ook, wanneer ik de betreffende folder heb leeggemaakt krijg ik meteen opnieuw deze popup. Op windows hetzelfde.

    Als je deze popup vervelend vind let dan even op of er niet iets op je computer geinstalleerd staat wat per ongeluk of express deze bestanden verwijderd.

  7. Bij mij vraagt hij dat ook steeds als ik de iPhone aansluit aan de autoradio USB.

  8. Zelf baal ik meer van die ‘cookie’ meldingen.

  9. Wat als een dief jou iphone aan een willekeurige pc hangt?
    Zal die een worst wezen of ie de pc vertrouwt? Zie het nut niet echt in van deze popup.

  10. Origineel geplaatst door erik
    Wat als een dief jou iphone aan een willekeurige pc hangt? Zal die een worst wezen of ie de pc vertrouwt? Zie het nut niet echt in van deze popup.

    Wel, die dief kan die popup niet bedienen daar hij ‘achter’ het codeslot of de vingerafdruk zit… dus hij kan niét aan je data. Ik vind het ook best veilig hoor! beter een keer te véél vragen dan te weinig!

  11. Ik heb dat enkel met mijn niet officiële iPhone oplaad-kabel…
    Misschien is dat een reden waardoor het veroorzaakt wordt.

  12. Het klopt hij vraagt dit altijd bij alle pc’s.
    En omdat hij altijd vraagt druk ik ook altijd op ok. De melding heeft geen betekenis meer en is in mij ogen totaal nutteloos.

  13. Ook ik krijg telkens de melding als ik mijn IPhone met de zelfde pc verbind maar zal zeggen dat ik me hier totaal niet aan stoor.

  14. Ik heb één keer die melding gehad, daarna nooit meer. Wel krijg ik iedere keer dat ik m’n Chinese kabeltje gebruik de melding dat die niet gecertificeerd is en daarom mogelijk niet goed werkt, maar het kabeltje werkt toch, zowel voor laden als voor data.

  15. Geen last van bij me iMac

  16. Wat zijn we weer lui, voortaan gewoon je sleutels in het voordeurslot laten zitten. … Je hoeft nooit meer naar je sleutels te zoeken en je komt ook zo weer binnen. De wereld is zoooo mooi. Toch?

    En ik ben geen doemdenker of pessimist hoor. 😉

  17. Zou wel helpen als straks die oplaadpalen op de stations komen zoals de 2e kamer wil. Zonder toestemming geen datatransfer. Dus ook geen virussen. Alleen stroom.

  18. Volgens mij komt dit vaker voor op een Windows pc als op een Apple pc???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.