Reacties voor: iOS-dataverkeer haalt voor het eerst OS X in

Chitika heeft becijferd dat er voor het eerst meer dataverkeer heeft plaatsgevonden op iOS-apparaten dan op Mac OS X apparaten. iOS groeit sneller dan Mac-gebruik en de MacBook groeit weer sneller dan de PC-industrie in het algemeen.
Lees het complete artikel → iOS-dataverkeer haalt voor het eerst OS X in
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Dit lijkt me zeer sterk.

  2. Origineel geplaatst door Webjoker
    Dit lijkt me zeer sterk.

    Waarom? het betreft hier het dataverkeer in zijn geheel niet per device. Apple verkoopt heel wat meer iphones en ipads dan OS X apparaten.

  3. Origineel geplaatst door Webjoker
    Dit lijkt me zeer sterk.

    Hoezo? Veel mensen gebruiken een iPad ipv een Mac. En als je beide hebt, zit je toch vaker te browsen op iPad en iPhone omdat t gewoon leuker/fijner is.

  4. omdat mensen niet zoveel downloaden op hun iphone als op hun macs

  5. Het onderzoek is aan de hand van advertentie-weergaves gedaan. De overgrote meerderheid van het dataverkeer zal niet om webverkeer gaan. (wat hier in grote mate mee gemeten wordt) Het aantal webpagina’s dat bezocht wordt met een iOS-apparaat zou mogelijk hoger kunnen liggen dan dat met een mac. Dit is een stuk minder onwaarschijnlijk, veel sites rapporteren meer mobiel verkeer dan van desktopsystemen.

  6. Meer webpagina’s zou ik nog in kunnen komen, al twijfel ik daar zelfs aan. Maar aan data in het algemeen kom je echt niet met iOS devices. Series en films die je via je Mac binnen haalt van vele GB’s per stuk, daar kom je nooit aan met iOS data voor web pagina’s et cetera.

  7. Ik vind het ook sterk. Al die GB aan films etc. die je op je computer binnen haalt..
    Maar aan de andere kant, er zijn niet zo heel veel Macs op de wereld en wel heel veel ios apparaten. Veel windows gebruikers denken er niet aan om een mac te kopen maar willen wel zo’n toffe phone of tablet.

  8. Origineel geplaatst door Joost van der Borg
    Het onderzoek is aan de hand van advertentie-weergaves gedaan. De overgrote meerderheid van het dataverkeer zal niet om webverkeer gaan. (wat hier in grote mate mee gemeten wordt) Het aantal webpagina’s dat bezocht wordt met een iOS-apparaat zou mogelijk hoger kunnen liggen dan dat met een mac. Dit is een stuk minder onwaarschijnlijk, veel sites rapporteren meer mobiel verkeer dan van desktopsystemen.

    Gewoon op pageviews dus.
    Tja dan zou het onderzoek kloppen.

    Maar puur qua data lijkt mij zeer sterk.

  9. Lijkt me sterk dat dit om dataverkeer gaat.. 1 film is al groter dan wat ik in 3,5 jaar aan mobiel internet gebruikt heb..

  10. Niet iedereen downloadt films 🙂 en zoals eerder aangegeven er zijn veel meer iOS-devices dan osx machines dus zo gek is dat niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.