Reacties voor: Dit zijn de iOS-codenamen die Apple intern gebruikt

Apple heeft interne codenamen voor iOS-versies. Ken jij het verschil tussen Alpine en Heavenly en tussen Castlerock en Eagle? In dit artikel vind je alle codenamen op een rijtje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 6 reacties

  1. Handig om dingen idd. gewoon een naam te geven. Ook voor MacBook 13″, mid-2014, Haswell, Core i5, 2.6 Ghz, oftewel de 4308U
    Naast de 4278U
    Geen hond die het anders nog snapt

  2. Heey iCulture. Nu jullie toch bezig zijn, vul deze lijst aan met alle publiekelijke namen en interne namen voor de mac OS reeks.

    En misschien gelijk ook alle andere apple codenamen van alle projecten die of afgerond zijn, bezig zijn of nog moeten beginnen. Zowel de publiekelijke geruchten benaming als de daadwerkelijke benaming etc.

    Of ik ben weer zo autistisch dat ik het geweldig zou vinden een complete Apple Glossary die echt alle Apple gerelateerde woorden bevat digitaal in bezit te hebben. 😅

  3. @Davey: Ik denk dat laatste ja ..

  4. @Davey: En vergeet ook “The New iPad” niet
    Dat is de nieuwe naam nadat de vorige “New iPad” niet meer de allernieuwste was toen er een iPad bijgekomen was die toen maar “The New iPad” genoemd is (en later opgevolgd is door een nieuwe iPad die we toen de “New iPad” gingen noemen)

  5. Waarom heeft Apple nooit het root password veranderd?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.