Reacties voor: iOS 9 nu geïnstalleerd op 70% van alle actieve iOS-toestellen

De nieuwste versie van iOS staat al op zeventig procent van alle toestellen geïnstalleerd. iOS 9 ligt daarmee voor op iOS 8 die een jaar geleden op dertien procent minder van de iPhones en iPads aanwezig was.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Misschien interessant nieuws voor ontwikkelaars een aandeelhouders van Apple, maar wat de gemiddelde iOS-gebruiker hiermee moet?

  2. Waar blijft die nieuwe update van ios 9.2
    Voor de iphone en de rest

  3. Op onze website (meer dan een miljoen visits per maand) zien we dat ook. 70% iOS 9, 20% iOS 8 en nog 10% iOS 7. Ouder dan iOS 7 is verwaarloosbaar klein.

  4. Ze mogen de software weer terug veranderen van mij. Nog nooit zoveel gezeik met mijn software gehad als met de nieuwe IOS!

  5. Meest waardeloze iOS ooit. Ik heb serieus overwogen om over te stappen naar Android. Ik word er echt niet goed van. Overal spelfouten, super traag, loopt constant vast..en dit allemaal op ee iPhone 6. Dat nieuwe lettertype is ook zo ongelooflijk vervelend -_- Ik hoop echt dat het snel wordt opgelost.

  6. Vanaf het moment dat ik iOS9 op mijn iphone5S heb gezet krijg ik de belhistorie van het toestel van mijn vrouw op mijn telefoon en andersom. Bij de Apple Store weten ze het niet op te lossen. Iemand een idee? @eddymaass op twitter.

  7. Origineel geplaatst door Eddy
    Vanaf het moment dat ik iOS9 op mijn iphone5S heb gezet krijg ik de belhistorie van het toestel van mijn vrouw op mijn telefoon en andersom. Bij de Apple Store weten ze het niet op te lossen. Iemand een idee? @eddymaass op twitter.

    Misschien de simkaartjes omwisselen? 🙂

  8. Origineel geplaatst door Jay
    Meest waardeloze iOS ooit. Ik heb serieus overwogen om over te stappen naar Android. Ik word er echt niet goed van. Overal spelfouten, super traag, loopt constant vast..en dit allemaal op ee iPhone 6. Dat nieuwe lettertype is ook zo ongelooflijk vervelend -_- Ik hoop echt dat het snel wordt opgelost.

    Nergens last hier met iPhone 6, ik heb hem ook niet als update gedaan.
    iPhone aan iTunes en herstellen en niet update, alles is er dan af en schoon begonnen daarna Back-up terug tot nu toe nergens last van op iPad ook niet.

    Nieuwe lettertype merk in niks van alles ziet er goed uit, en spellingscontrole moet je njet op af gaan.
    De fouten maken je toch echt zelf, het blijft een controle op jou fouten die hoeft niet alles te herkennen en te verbeteren.

  9. @Eddy: wees blij dat het niet andersom is 😜

  10. @Ed: oh ook andersom lees ik nu. Haha dan is het idd een goed idee om de simkaarten te wisselen.

  11. Ik kan je ook vertellen hoe dat komt. Omdat je elke dag een pop up krijgt van date up. Zwaar irrie is dat. Dus zij pushe gewoon mensen om up te date.

  12. Origineel geplaatst door rick de groot
    Ik kan je ook vertellen hoe dat komt. Omdat je elke dag een pop up krijgt van date up. Zwaar irrie is dat. Dus zij pushe gewoon mensen om up te date.

    Inderdaad, jammer dat bug fix niet los zit dan hoefde ik geen nieuwe ios versie met troep erin. Zelf zit ik nog op 8 ios omdat sommige 8 ios vereisen. Ios 9 wil ik zeker niet want het wordt alleen maar trager.

  13. Ik ben super tevreden over 9.1. (Iphone 6s en Ipad air 2) eigenlijk crashed hij vrijwel nooit en snel genoeg. Ook bij mijn 5s ging dit prima.

  14. Ipad2 en 4s had lekker op 8.4.1 moet blijven…

  15. Mijn iPhone 4s werkt nog op iOS 6. Werkt ongelooflijk vloeiend, geen vastlopers etc. Nadeel is wel dat steeds meer applicaties niet meer ondersteund worden voor iOS6 waardoor je steeds meer gedwongen wordt tot vaak wel minimaal iOS7.

    De reden waarom ik nog versie 6 gebruik is het uiterlijk van de logo’s, het uiterlijk van bepaalde schermen, de zekerheid dat de telefoon vloeiend blijft werken en omdat ik simpelweg geen zin heb om iOS opnieuw te moeten leren kennen.

  16. Als iPhone 5S gebruiker was iOS7 het best werkende OS. Ik had nooooit problemen, alles werkte zo vloeiend.. Ik was overdonderd en ongelooflijk tevreden! Daarna kwam de catastrofe van iOS8, met zijn zware bugs en schandelijke fouten. Mijn iPhone werkte nog nooit zo slecht. Nu is het enigszins opgelost met iOS9, maar nog steeds zijn er zo een grote bugs die maandenlang aanhouden..

  17. Hou IOS 9 nog maar lekker zolang er geen jailbreak is en al helemaal als er zoveel problemen zijn. Mij niet gezien

  18. Ipad 2 hier ook traag.
    Lijkt wel een virus op te zitten zoals ik dat op Windows had.
    Op 6plus geen problemen met iOS 9 alleen het toetsenbordje is erg vervelend vanwege de fouten die je typt.

  19. Heb gewoon iOS 8 op iPhone 6, vind prima.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.